FETÖ İle PKK Ruh İkizidir !

18.08.2016 - 16:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

FETÖ İle PKK Ruh İkizidir !

TBMM Genel Kurulunda bir dakikalık söz alan Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Van, Bitlis ve Elazığ’da gerçekleşen hain terör saldırısındaki şehitlere rahmet diledi ve FETÖ ile PKK terör örgütlerinin birbirlerinin ruh ikizi olduklarını ifade etti.     Özkan konuşmasında; “Bilindiği üzere, FETÖ ile PKK ruh ikizidir. İkisi de vatanımıza, milletimize, devletimize ve medeniyet değerlerimize ihanet içerisindedir. İhanetleri sadece ve sadece emperyalizme ve vatanımızın sömürülmesine hizmet etmektedir.” dedi.   2013 Aralık ayında İnternet'e düşen Pensilvanya ses kaydında PKK kongresinin Washington'da toplandığını söylediğini ifade eden Özkan; “ Ruhunu satmış FETÖ öncülüğünde yapılan toplantıda artık kanlı ve çatışmalı döneme geri dönüleceğine karar verildiği ifade edilmekteydi. Demek oluyor ki FETÖ'nün ihanet eylemleri PKK'ya, PKK'nın ihaneti FETÖ'ye hizmet etmektedir.” dedi.   Özkan konuşmasını; “Bugün Van ve Bitlis'te hain FETÖ-PKK saldırılarında 6 şehit verdik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Birbirinin taşeronluğunu yapan FETÖ, PKK, DAİŞ, PYD terör örgütleriyle mücadele, ihanet ve vatan hainleriyle mücadeledir. Yılmadan, milletçe bu yargı mücadelesini sürdüreceğimizi ifade eder, yüce Meclisi saygıyla selamlarım.” sözleri ile tamamladı.

TBMM Genel Kurulunda bir dakikalık söz alan Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Van, Bitlis ve Elazığ’da gerçekleşen hain terör saldırısındaki şehitlere rahmet diledi ve FETÖ ile PKK terör örgütlerinin birbirlerinin ruh ikizi olduklarını ifade etti.

 

 

Özkan konuşmasında; “Bilindiği üzere, FETÖ ile PKK ruh ikizidir. İkisi de vatanımıza, milletimize, devletimize ve medeniyet değerlerimize ihanet içerisindedir. İhanetleri sadece ve sadece emperyalizme ve vatanımızın sömürülmesine hizmet etmektedir.” dedi.

 

2013 Aralık ayında İnternet'e düşen Pensilvanya ses kaydında PKK kongresinin Washington'da toplandığını söylediğini ifade eden Özkan; “ Ruhunu satmış FETÖ öncülüğünde yapılan toplantıda artık kanlı ve çatışmalı döneme geri dönüleceğine karar verildiği ifade edilmekteydi. Demek oluyor ki FETÖ'nün ihanet eylemleri PKK'ya, PKK'nın ihaneti FETÖ'ye hizmet etmektedir.” dedi.

 

Özkan konuşmasını; “Bugün Van ve Bitlis'te hain FETÖ-PKK saldırılarında 6 şehit verdik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Birbirinin taşeronluğunu yapan FETÖ, PKK, DAİŞ, PYD terör örgütleriyle mücadele, ihanet ve vatan hainleriyle mücadeledir. Yılmadan, milletçe bu yargı mücadelesini sürdüreceğimizi ifade eder, yüce Meclisi saygıyla selamlarım.” sözleri ile tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.