FETÖ'nün DAİŞ, PKK ve İstihbarat İlişkisi Araştırılsın!

DİĞER 25.08.2016 - 08:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

FETÖ'nün DAİŞ, PKK ve İstihbarat İlişkisi Araştırılsın!

denizli haber / denizli 20 haber / FETÖ'nün DAİŞ, PKK ve İstihbarat İlişkisi Araştırılsın!

İslam âlimliği ile kendini tanıtan, İstihbarat servislerine gizli ajanlık yapan ve Ortadoğu ülkelerinin operasyonlarının Türkiye'deki taşeronluğunu üstlenen FETÖ, Önce Irak, Suriye, DAİŞ ve El-Kaide üzerinden Türkiye'yi hizaya çekme operasyonunun da taşeronluğunu FETÖ üstlenmiş ve her türlü istihbarat işlerini adına Dış İstihbarat servislerine bilgi akışı ve istihbaratı şekillendiriyordu...          Bundan önce yazdığım Köşe Yazılarımda “Liderler değil, İstihbarat servisleri ülkeleri yönetiyor” demiştim. Türkiye de 15 Temmuz akşamı meydana gelen başarısız darbe olayı sonrasında birçok olay gün yüzüne çıkmaya ve aydınlatılmaya başlandı. Bu karanlık noktalar Türkiye’yi dört koldan saran kanser gibi Natastas yapmış. Sadece iç politikaya yönelik değil; aynı zamanda dış politikada senelerdir birer birer hayata sokulan operasyonların da merkezinde Batı ve Ortadoğu'da bazı kesimlerin maymuncuk anahtarı FETÖ yer aldığı ortadadır...   YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
denizli haber / denizli 20 haber / FETÖ'nün DAİŞ, PKK ve İstihbarat İlişkisi Araştırılsın!

İslam âlimliği ile kendini tanıtan, İstihbarat servislerine gizli ajanlık yapan ve Ortadoğu ülkelerinin operasyonlarının Türkiye'deki taşeronluğunu üstlenen FETÖ, Önce Irak, Suriye, DAİŞ ve El-Kaide üzerinden Türkiye'yi hizaya çekme operasyonunun da taşeronluğunu FETÖ üstlenmiş ve her türlü istihbarat işlerini adına Dış İstihbarat servislerine bilgi akışı ve istihbaratı şekillendiriyordu...

      

 

Bundan önce yazdığım Köşe Yazılarımda “Liderler değil, İstihbarat servisleri ülkeleri yönetiyor” demiştim. Türkiye de 15 Temmuz akşamı meydana gelen başarısız darbe olayı sonrasında birçok olay gün yüzüne çıkmaya ve aydınlatılmaya başlandı. Bu karanlık noktalar Türkiye’yi dört koldan saran kanser gibi Natastas yapmış. Sadece iç politikaya yönelik değil; aynı zamanda dış politikada senelerdir birer birer hayata sokulan operasyonların da merkezinde Batı ve Ortadoğu'da bazı kesimlerin maymuncuk anahtarı FETÖ yer aldığı ortadadır...

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.