FETÖNÜN DARBE ŞERRİ HAYRA VESİLE OLACAK İNŞALLAH

DİĞER 14.10.2016 - 15:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

FETÖNÜN DARBE ŞERRİ HAYRA VESİLE OLACAK İNŞALLAH

denizli haber / denizli 20 haber / FETÖNÜN DARBE ŞERRİ HAYRA VESİLE OLACAK İNŞALLAH

Milletimizin dilinde “her şerde bir hayır vardır” “ Her şeyde bir hayır vardır” Olmuş her şeyde bir hayır vardır”, gibi deyişler bulunmaktadır.   Biz bu deyimlere bakarak FETÖnün darbe teşebbüsünün aslında tamamen bir bela ve musibet, tam anlamıyla bir şer ve kötülük olduğunu düşünüp kabul etmekle birlikte bu uğursuz olayın hayırlara vesile olacağına inanıyorum.   Çünkü bu olay milletimizin gözünü açmış din adına işlenen melanetten din bu mu demeye başlamış, dinin gerçeği nedir diyerek, dinde tek kişiye bağlanmak var mı, İslam Müslümanlara ne emrediyor diye aklını kullanmaya başlamıştır. Bu olay inşallah hasta Müslümanlar için ve hasta beyinler için bir şok tedavisi olacaktır.   YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
denizli haber / denizli 20 haber / FETÖNÜN DARBE ŞERRİ HAYRA VESİLE OLACAK İNŞALLAH

Milletimizin dilinde “her şerde bir hayır vardır” “ Her şeyde bir hayır vardır” Olmuş her şeyde bir hayır vardır”, gibi deyişler bulunmaktadır.

 

Biz bu deyimlere bakarak FETÖnün darbe teşebbüsünün aslında tamamen bir bela ve musibet, tam anlamıyla bir şer ve kötülük olduğunu düşünüp kabul etmekle birlikte bu uğursuz olayın hayırlara vesile olacağına inanıyorum.

 

Çünkü bu olay milletimizin gözünü açmış din adına işlenen melanetten din bu mu demeye başlamış, dinin gerçeği nedir diyerek, dinde tek kişiye bağlanmak var mı, İslam Müslümanlara ne emrediyor diye aklını kullanmaya başlamıştır. Bu olay inşallah hasta Müslümanlar için ve hasta beyinler için bir şok tedavisi olacaktır.

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.