FETÖ'ye ait Zirve Derneği'ne mühür vuruldu

DENİZLİ 19.08.2016 - 12:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

FETÖ'ye ait Zirve Derneği'ne mühür vuruldu

denizli haber / denizli 20 haber / FETÖ'ye ait Zirve Derneği'ne mühür vuruldu

Paralel Devlet Yapılanmasına ait kurum ve kuruluşlar tek tek kapanıyor. Merkezefendi belediyesi yetkilileri bugün o kurumlardan biri olan “Zirve Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği’ Denizli Şubesini mühürledi.   15 Temmuz darbe girişiminin ardından çok hızlı şekilde temizlik çalışması başlandı. Ülkenin her bölgesinde konumlanmış her türlü kurum ve kuruluşa kilit vuruldu. Sadece okul ve dershaneler değil, Fethullahçı Terör Örgütü’ne finansal kaynak sağlayan diğer kurumlar da kapatıldı.    Bu kurumlardan biri Merkezefendi ilçesi Güvenç iş hanında bulunan, Zirve Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği, bugün Merkezefendi Belediyesi ekiplerince mühürlendi. Mühürlenen dernekte uzun süredir kimsenin olmadığı ve ekipler geldiğinde derneğin kapısının kapalı olduğu görüldü.   Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kararnamede 35 sağlık kuruluşu, 934 okul, 109 öğrenci yurdu, 104 vakıf, 1125 dernek, 15 üniversite ve 19 sendika kapatıldı.    
denizli haber / denizli 20 haber / FETÖ'ye ait Zirve Derneği'ne mühür vuruldu

Paralel Devlet Yapılanmasına ait kurum ve kuruluşlar tek tek kapanıyor. Merkezefendi belediyesi yetkilileri bugün o kurumlardan biri olan “Zirve Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği’ Denizli Şubesini mühürledi.

 

15 Temmuz darbe girişiminin ardından çok hızlı şekilde temizlik çalışması başlandı. Ülkenin her bölgesinde konumlanmış her türlü kurum ve kuruluşa kilit vuruldu. Sadece okul ve dershaneler değil, Fethullahçı Terör Örgütü’ne finansal kaynak sağlayan diğer kurumlar da kapatıldı. 

 

Bu kurumlardan biri Merkezefendi ilçesi Güvenç iş hanında bulunan, Zirve Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği, bugün Merkezefendi Belediyesi ekiplerince mühürlendi. Mühürlenen dernekte uzun süredir kimsenin olmadığı ve ekipler geldiğinde derneğin kapısının kapalı olduğu görüldü.

 

Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kararnamede 35 sağlık kuruluşu, 934 okul, 109 öğrenci yurdu, 104 vakıf, 1125 dernek, 15 üniversite ve 19 sendika kapatıldı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.