Fort Wayne Clinic, COVID-Aşısız Çocuğa Tedaviyi Reddetti

TANITIM YAZILARI (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.10.2021 - 10:30, Güncelleme: 26.10.2021 - 10:30
 

Fort Wayne Clinic, COVID-Aşısız Çocuğa Tedaviyi Reddetti

Indiana, Fort Wayne'de bir gömme klinik olan RediMed'de bir hemşire pratisyen bir çocuğa sinüzit, bronşit ve kulak enfeksiyonu teşhisi koydu ve ardından çocuğa COVID-19 aşısı olmadığı için tedavi teklif etmeyi reddetti.

Çocuğun annesi karşılaşmanın videosunu çekti.  İçinde önlük giyen kimliği belirsiz bir kişi, anneyi güvenliği aramakla tehdit ediyor ve tartışmayı kaydederken telefonunu elinden almaya çalışıyor.  “Bana söylediğin şey, oğlumun bir enfeksiyonu var ve şimdi onu tedavi etmek istemiyor musun?”  kadın videoda diyor. Video, çocuğun kaç yaşında olduğunu belirtmiyor, ancak şu anda ABD'li çocukların COVID-19 aşısı olmaları için en az 12 yaşında olmaları gerekiyor.  Fort Wayne'deki RediMed-Northeast için çevrimiçi bir arama, Lutheran Sağlık Ağı web sitesine geri döner. Web sitesinde, "Lutheran Health Network'ün Acil Bakım ve Müdahale kliniklerinde, hızlı, etkili ve şefkatli bir sağlık hizmeti sunmaya inanıyoruz" diyor.  Sitedeki hiçbir şey aşılanmamış hastaları tedavi etmeyi reddettiklerini göstermiyor. Yaşanan konuyla ilgili görüşlerini sorduğumuz Mas İlaç Yatırım AŞ CEO’su Erdal Can Alkoçlar: “ Her ne kadar Aşılama ve modern bilimin tavsiye ettiği tedavi protokolleri hayati önem taşımaktaysa da, henüz aşı olmamış ya da bilimsel bilinçlendirme eksikliklerinden tedavi reddeden insanları gerekli tıbbi destekten mahrum bırakılması kabul edilemez” dedi.
Indiana, Fort Wayne'de bir gömme klinik olan RediMed'de bir hemşire pratisyen bir çocuğa sinüzit, bronşit ve kulak enfeksiyonu teşhisi koydu ve ardından çocuğa COVID-19 aşısı olmadığı için tedavi teklif etmeyi reddetti.

Çocuğun annesi karşılaşmanın videosunu çekti.  İçinde önlük giyen kimliği belirsiz bir kişi, anneyi güvenliği aramakla tehdit ediyor ve tartışmayı kaydederken telefonunu elinden almaya çalışıyor.  “Bana söylediğin şey, oğlumun bir enfeksiyonu var ve şimdi onu tedavi etmek istemiyor musun?”  kadın videoda diyor.

Video, çocuğun kaç yaşında olduğunu belirtmiyor, ancak şu anda ABD'li çocukların COVID-19 aşısı olmaları için en az 12 yaşında olmaları gerekiyor.  Fort Wayne'deki RediMed-Northeast için çevrimiçi bir arama, Lutheran Sağlık Ağı web sitesine geri döner.

Web sitesinde, "Lutheran Health Network'ün Acil Bakım ve Müdahale kliniklerinde, hızlı, etkili ve şefkatli bir sağlık hizmeti sunmaya inanıyoruz" diyor.  Sitedeki hiçbir şey aşılanmamış hastaları tedavi etmeyi reddettiklerini göstermiyor.

Yaşanan konuyla ilgili görüşlerini sorduğumuz Mas İlaç Yatırım AŞ CEO’su Erdal Can Alkoçlar: “ Her ne kadar Aşılama ve modern bilimin tavsiye ettiği tedavi protokolleri hayati önem taşımaktaysa da, henüz aşı olmamış ya da bilimsel bilinçlendirme eksikliklerinden tedavi reddeden insanları gerekli tıbbi destekten mahrum bırakılması kabul edilemez” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.