“Geleceğimiz bilinçli nesillere emanet”

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.01.2022 - 13:31, Güncelleme: 10.01.2022 - 13:31
 

“Geleceğimiz bilinçli nesillere emanet”

Denizli İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği’nin (DENİMDER) öğrencilere yönelik sosyal ve kültürel etkinlikleri devam ediyor. Denizli’de İmam Hatip Okullarında eğitim gören öğrencilere İyi ki varsın ‘EREN’ filmini izleme imkânı sunduklarını belirten DENİMDER Başkanı Fatih Işık; “Hayatlarını feda ederek bu toprakları bizlere vatan kılan ecdadımızı, kahramanlarımızı asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Nesillerimiz, geleceğimizin mihenk taşı, yarınlarımızı onlar inşa edecek. Bu bilinci gelecek kuşaklarımıza aşılamak hepimizin en temel vazifesidir” dedi.

Denizli İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği’nin (DENİMDER) imam hatip okullarında eğitim gören öğren öğrencilere yönelik sosyal ve kültürel etkinlikleri devam ediyor. Dernek yönetimiyle birlikte il merkezindeki imam hatip okullarında eğitim gören yaklaşık 300 öğrenci, okul müdürleri ve öğretmenleriyle birlikte “Kesişme; İyi Ki Varsın Eren” filmini izledi. “BU RUHU İLELEBET YAŞATACAĞIZ” “İyi Ki Varsın Eren” filminin öğrenciler tarafından izlenmesinin ardından açıklamalarda bulunan DENİMDER Başkanı Fatih Işık; “Asırlardır hamuru islamla yoğrulan bu toprakların teyakkuzda bekleyen bir çok düşmanı var. Kanla canla yazılmış bir tarihe mensubuz. Ay-yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırmak gelecek nesillere onurla aktarmak hepimiz için milli bir vazifedir. Bu mukaddes topraklarımızı hep birlikte muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Bu uğurda nice kahramanlık destanları yazıldı, yazılmaya devam ediyor. Nice canlar toprağa düştü ancak ecdadımızın kanlarıyla sulanmış bu mukaddes toprağımız asla düşmedi ve düşmeyecek. Kahramanlarımız, bu ülkenin yiğitleri oldukça vatanımız ilelebet var olacak” dedi. “TÜRKİYE’NİN BİLEĞİNİ KİMSE BÜKEMEZ” Teröristlerin kurduğu pusuda şehit düşen Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan “İyi Ki Varsın Eren” filminde duygusal anlar da yaşandığını belirten DENİMDER Başkanı Fatih Işık; “Dernek olarak milli ve manevi değerlerimizi yaşatan faaliyetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bugün öğrencilerimiz ile birlikte İyi ki varsın ‘EREN’ filmini izledik. Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lılar ile kahraman güvenlik güçlerimizin girdiği çatışmada kalleş PKK’lıların açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Eren Bülbül ve onu korumaya çalışırken şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayat hikâyesine tanık olduk. Hem gururlandık, hem de duygusal anlar yaşadık. Belirtmeliyim ki; bayrak, vatan, millet ve devlet sevgisi ile yoğrulmuş dimağlarımız var oldukça evelallah ülkemizin bileğimizi kimsenin bükemeyeceğini bu kahramanlık destanıyla bir kez daha gördük. Milli heyecanımızı dindirmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Geleceğimizin mihenk taşı gençlerimiz ile yarınlara emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz” dedi. ŞEHİTLERİMİZİ DUALARLA ANDILAR Şehitlerin anısına çekilen ve izleyiciyle buluşan kahramanlık hikâyesi “İyi ki varsın EREN” filminin sonunda filmi izleyen öğrenciler hep bir ağızdan yüksek sesle “İyi ki varsın EREN” diyerek aziz şehitlerimizin ruhuna dua ettiler.
Denizli İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği’nin (DENİMDER) öğrencilere yönelik sosyal ve kültürel etkinlikleri devam ediyor. Denizli’de İmam Hatip Okullarında eğitim gören öğrencilere İyi ki varsın ‘EREN’ filmini izleme imkânı sunduklarını belirten DENİMDER Başkanı Fatih Işık; “Hayatlarını feda ederek bu toprakları bizlere vatan kılan ecdadımızı, kahramanlarımızı asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Nesillerimiz, geleceğimizin mihenk taşı, yarınlarımızı onlar inşa edecek. Bu bilinci gelecek kuşaklarımıza aşılamak hepimizin en temel vazifesidir” dedi.

Denizli İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği’nin (DENİMDER) imam hatip okullarında eğitim gören öğren öğrencilere yönelik sosyal ve kültürel etkinlikleri devam ediyor. Dernek yönetimiyle birlikte il merkezindeki imam hatip okullarında eğitim gören yaklaşık 300 öğrenci, okul müdürleri ve öğretmenleriyle birlikte “Kesişme; İyi Ki Varsın Eren” filmini izledi.

“BU RUHU İLELEBET YAŞATACAĞIZ”

“İyi Ki Varsın Eren” filminin öğrenciler tarafından izlenmesinin ardından açıklamalarda bulunan DENİMDER Başkanı Fatih Işık; “Asırlardır hamuru islamla yoğrulan bu toprakların teyakkuzda bekleyen bir çok düşmanı var. Kanla canla yazılmış bir tarihe mensubuz. Ay-yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırmak gelecek nesillere onurla aktarmak hepimiz için milli bir vazifedir. Bu mukaddes topraklarımızı hep birlikte muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Bu uğurda nice kahramanlık destanları yazıldı, yazılmaya devam ediyor. Nice canlar toprağa düştü ancak ecdadımızın kanlarıyla sulanmış bu mukaddes toprağımız asla düşmedi ve düşmeyecek. Kahramanlarımız, bu ülkenin yiğitleri oldukça vatanımız ilelebet var olacak” dedi.

“TÜRKİYE’NİN BİLEĞİNİ KİMSE BÜKEMEZ”

Teröristlerin kurduğu pusuda şehit düşen Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan “İyi Ki Varsın Eren” filminde duygusal anlar da yaşandığını belirten DENİMDER Başkanı Fatih Işık; “Dernek olarak milli ve manevi değerlerimizi yaşatan faaliyetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bugün öğrencilerimiz ile birlikte İyi ki varsın ‘EREN’ filmini izledik. Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lılar ile kahraman güvenlik güçlerimizin girdiği çatışmada kalleş PKK’lıların açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Eren Bülbül ve onu korumaya çalışırken şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayat hikâyesine tanık olduk. Hem gururlandık, hem de duygusal anlar yaşadık. Belirtmeliyim ki; bayrak, vatan, millet ve devlet sevgisi ile yoğrulmuş dimağlarımız var oldukça evelallah ülkemizin bileğimizi kimsenin bükemeyeceğini bu kahramanlık destanıyla bir kez daha gördük. Milli heyecanımızı dindirmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Geleceğimizin mihenk taşı gençlerimiz ile yarınlara emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz” dedi.

ŞEHİTLERİMİZİ DUALARLA ANDILAR

Şehitlerin anısına çekilen ve izleyiciyle buluşan kahramanlık hikâyesi “İyi ki varsın EREN” filminin sonunda filmi izleyen öğrenciler hep bir ağızdan yüksek sesle “İyi ki varsın EREN” diyerek aziz şehitlerimizin ruhuna dua ettiler.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.