Genç Çift Dağın Zirvesinde Nikah Kıydılar

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 03.09.2021 - 17:18, Güncelleme: 03.09.2021 - 17:18
 

Genç Çift Dağın Zirvesinde Nikah Kıydılar

Denizli’de doğa dostu ormancı damat ile veteriner gelin, yamaç paraşütünün önemli adreslerinden olan, Çameli Yaylacık Yamaç Pisti’nin yer aldığı zirvede nikahlarını kıydı.

Genç çift, bugün hayallerini 2 bin 140 metre yüksekliğindeki dağın zirvesinde nikahlarını kıyarak gerçekleştirdi. - 3 DERECE SICAKLIKTA NİKAH Çameli Orman İşletme personellerinden Baysal Zengin ile Veteriner Hekim Raziye Dağdelen ilginç bir nikah törenine hazırlık yaptılar. Nikah pastalarını dağın zirvesinde kesen çift, davetlilere pasta ve börek ikramında bulundu.  Hava sıcaklığının eksi 3 derece olduğu zirvede ‘Aman Ormancı” parçası çalınırken, zeybek gösterisi düzenlendi.  Dağcılarla zirveye çıkan nikah memuru, zirvede cübbesini giyerek Raziye ve Baysal Zengin çiftin nikahını kıydıktan sonra aile cüzdanını geline teslim etti. “BU EŞİMİN VE BENİM HAYALİMDİ” Zengin çifti, “Evleniyorsak ve ormancıysak bunu güzel bir zirvede gerçekleştirelim dedik. 2 bin 140 metre dağın zirvesinde dünya evine girdik,  çok mutluyuz” dediler. Bu tür evliliklerin, tabiat, doğa ve turizm endeksli mesajlarla yapılmasını dileyen Gelin  "Bu eşimin ve benim hayalimdi katılan herkese teşekkür ediyorum. Kayseri’nin Erciyes’i varsa bizim de Yaylacık Dağımız var” dedi. Dağda nikah kıyan çift el ele yürürken, arkadaşları tarafından uzun süre alkışlandı.
Denizli’de doğa dostu ormancı damat ile veteriner gelin, yamaç paraşütünün önemli adreslerinden olan, Çameli Yaylacık Yamaç Pisti’nin yer aldığı zirvede nikahlarını kıydı.

Genç çift, bugün hayallerini 2 bin 140 metre yüksekliğindeki dağın zirvesinde nikahlarını kıyarak gerçekleştirdi.

- 3 DERECE SICAKLIKTA NİKAH

Çameli Orman İşletme personellerinden Baysal Zengin ile Veteriner Hekim Raziye Dağdelen ilginç bir nikah törenine hazırlık yaptılar. Nikah pastalarını dağın zirvesinde kesen çift, davetlilere pasta ve börek ikramında bulundu.  Hava sıcaklığının eksi 3 derece olduğu zirvede ‘Aman Ormancı” parçası çalınırken, zeybek gösterisi düzenlendi.  Dağcılarla zirveye çıkan nikah memuru, zirvede cübbesini giyerek Raziye ve Baysal Zengin çiftin nikahını kıydıktan sonra aile cüzdanını geline teslim etti.

“BU EŞİMİN VE BENİM HAYALİMDİ”

Zengin çifti, “Evleniyorsak ve ormancıysak bunu güzel bir zirvede gerçekleştirelim dedik. 2 bin 140 metre dağın zirvesinde dünya evine girdik,  çok mutluyuz” dediler. Bu tür evliliklerin, tabiat, doğa ve turizm endeksli mesajlarla yapılmasını dileyen Gelin  "Bu eşimin ve benim hayalimdi katılan herkese teşekkür ediyorum. Kayseri’nin Erciyes’i varsa bizim de Yaylacık Dağımız var” dedi.

Dağda nikah kıyan çift el ele yürürken, arkadaşları tarafından uzun süre alkışlandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.