Genç Denizli bu kez minikler için boyadı

DENİZLİ 18.08.2016 - 13:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Genç Denizli bu kez minikler için boyadı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Resim Kulübü güzel bir uygulamaya imza atarak, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu’nda bulunan anasınıfının duvarlarını minikler için masal kahramanları ile donattı.   Türkiye’nin örnek gençlik projelerinden olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli, tüm kulüpleriyle sosyal ve kültürel faaliyetlere imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda Genç Denizli bünyesinde bulunan Resim Kulübü öğrencileri, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu’nun anasınıfında okuyan minikler için güzel bir uygulamaya imza attı. Resim Kulübü üyeleri anasınıfının duvarlarını masal kahramanlarının resimleriyle süsledi. Pamuk Prenses, Nasreddin Hoca, Hacivat-Karagöz, Kül Kedisi ve Keloğlan gibi masal kahramanlarının resimleri ile donatılan duvar renkli görüntüsü ile büyük beğeni topladı. Özellikle Nasreddin Hoca fıkralarının tasvir edilmesi ise dikkat çekti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Resim Kulübü benzer faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti.      

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Resim Kulübü güzel bir uygulamaya imza atarak, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu’nda bulunan anasınıfının duvarlarını minikler için masal kahramanları ile donattı.

 

Türkiye’nin örnek gençlik projelerinden olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli, tüm kulüpleriyle sosyal ve kültürel faaliyetlere imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda Genç Denizli bünyesinde bulunan Resim Kulübü öğrencileri, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu’nun anasınıfında okuyan minikler için güzel bir uygulamaya imza attı. Resim Kulübü üyeleri anasınıfının duvarlarını masal kahramanlarının resimleriyle süsledi. Pamuk Prenses, Nasreddin Hoca, Hacivat-Karagöz, Kül Kedisi ve Keloğlan gibi masal kahramanlarının resimleri ile donatılan duvar renkli görüntüsü ile büyük beğeni topladı. Özellikle Nasreddin Hoca fıkralarının tasvir edilmesi ise dikkat çekti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Resim Kulübü benzer faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.