Genç İHH Başkanı Adem Kalay’dan taziye mesajı

DİĞER 03.03.2018 - 10:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Genç İHH Başkanı Adem Kalay’dan taziye mesajı

Denizli Genç İHH Başkanı Adem Kalay, Afrin’de teröristlerle girilen çatışma sonrası şehit olan askerlerimiz için taziye mesajı yayınladı.   Afrin’de mücadele eden kahraman ordumuz için, Allah’tan yardım diliyoruz. Şehit olan kardeşlerimize de Rabbimiz rahmetiyle muamele eylesin inşallah diyen, Denizli Genç İHH Başkanı Adem Kalay; “Öncelikle bugün şehit olan askerlerimize ve Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz, Denizlili kardeşimiz, Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek’e Allah’tan rahmet başta ailesi olmak üzere tüm milletimize başsağlığı diliyoruz. Yaralanan gazilerimize de Allah’tan acil şifalar diliyoruz.   Milletçe zor dönemlerden geçiyoruz, böyle dönemlerde birlik ve beraberliğimizi kardeşliğimizi korumak zorundayız. Bizler bir ve beraber oldukça, kardeşliğimize düne göre daha çok değer verdikten sonra, iri ve diri olmayı başardıktan sonra, yedi düvel bir araya gelse bizlere birşey yapamazlar. Afrin’de sadece YPG, PKK, DEAŞ'a karşı savaşmıyoruz. Sınırımızı tehdit eden yedi düvele karşı cihan mücadelesi veriyoruz. İnanıyoruz ve güveniyoruz ki, Allah’ın izni ve yardımıyla bu mücadeleden de başarıyla çıkacağız. Bizler dualı bir milletiz. Dünyanın neresinde bir mazlum olsa hemen yardımına koşan bir milletiz. Nerede bir yetim olsa kucağımızı açar yardımda bulunuruz. Bu insanlardan dualar alan bir ülkeye birlerinin  birşey yapmaya çalışması fayda vermeyecektir. Devletimiz öyle büyük bir devlettir ki asırlardır oynanan oyunları bozmuş ve dimdik ayaktadır. Terörle mücadele sonucu şehit olan askerlerimizin kanı asla yerde kalmayacak, misliyle cevap verilecektir inşallah” dedi.  

Denizli Genç İHH Başkanı Adem Kalay, Afrin’de teröristlerle girilen çatışma sonrası şehit olan askerlerimiz için taziye mesajı yayınladı.

 

Afrin’de mücadele eden kahraman ordumuz için, Allah’tan yardım diliyoruz. Şehit olan kardeşlerimize de Rabbimiz rahmetiyle muamele eylesin inşallah diyen, Denizli Genç İHH Başkanı Adem Kalay; “Öncelikle bugün şehit olan askerlerimize ve Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz, Denizlili kardeşimiz, Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek’e Allah’tan rahmet başta ailesi olmak üzere tüm milletimize başsağlığı diliyoruz. Yaralanan gazilerimize de Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

 

Milletçe zor dönemlerden geçiyoruz, böyle dönemlerde birlik ve beraberliğimizi kardeşliğimizi korumak zorundayız. Bizler bir ve beraber oldukça, kardeşliğimize düne göre daha çok değer verdikten sonra, iri ve diri olmayı başardıktan sonra, yedi düvel bir araya gelse bizlere birşey yapamazlar. Afrin’de sadece YPG, PKK, DEAŞ'a karşı savaşmıyoruz. Sınırımızı tehdit eden yedi düvele karşı cihan mücadelesi veriyoruz. İnanıyoruz ve güveniyoruz ki, Allah’ın izni ve yardımıyla bu mücadeleden de başarıyla çıkacağız. Bizler dualı bir milletiz. Dünyanın neresinde bir mazlum olsa hemen yardımına koşan bir milletiz. Nerede bir yetim olsa kucağımızı açar yardımda bulunuruz. Bu insanlardan dualar alan bir ülkeye birlerinin  birşey yapmaya çalışması fayda vermeyecektir. Devletimiz öyle büyük bir devlettir ki asırlardır oynanan oyunları bozmuş ve dimdik ayaktadır. Terörle mücadele sonucu şehit olan askerlerimizin kanı asla yerde kalmayacak, misliyle cevap verilecektir inşallah” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.