Genç kadın koronadan hayatını kaybetti

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 21.01.2022 - 11:40, Güncelleme: 21.01.2022 - 11:40
 

Genç kadın koronadan hayatını kaybetti

Denizli’de koranavirüs salgın hasatlığına yakalanan evli ve 2 çocuk annesi 42 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti.

Denizli’de ikamet eden ve 3 hafta önce koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Elif Çil (42) durumu ağırlaşınca hastanede tedavi altına alındı. Genç kadın 3 haftalık tedavi sürecinde durumu iyice ağırlaşarak solunum yetmezliği nedeniyle entübe olduğu belirtildi. Entübe olduktan sonra böbrekleri iflas ettiği iddia edilen Çil, Çarşamba günü hayatını kaybetti. Genç kadının ölüm haberi ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu. İki çocuk annesi Elif Çil’in cenazesi dün (Perşembe) nakledildiği Aydın’ın Kuyucak ilçesinde toprağa verildi.
Denizli’de koranavirüs salgın hasatlığına yakalanan evli ve 2 çocuk annesi 42 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti.

Denizli’de ikamet eden ve 3 hafta önce koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Elif Çil (42) durumu ağırlaşınca hastanede tedavi altına alındı. Genç kadın 3 haftalık tedavi sürecinde durumu iyice ağırlaşarak solunum yetmezliği nedeniyle entübe olduğu belirtildi. Entübe olduktan sonra böbrekleri iflas ettiği iddia edilen Çil, Çarşamba günü hayatını kaybetti. Genç kadının ölüm haberi ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.

İki çocuk annesi Elif Çil’in cenazesi dün (Perşembe) nakledildiği Aydın’ın Kuyucak ilçesinde toprağa verildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.