Genel Başkan Destici’nin Denizli programı kesinleşti

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.07.2022 - 11:33, Güncelleme: 16.07.2022 - 11:33
 

Genel Başkan Destici’nin Denizli programı kesinleşti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici bir dizi ziyaretler için bugün Denizli'ye geliyor. Genel Başkan Destici, hafta sonunu Denizli’de geçirecek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici bir dizi ziyaretler için Denizli'ye geliyor. Cumartesi günü (bugün) öğleden sonra Denizli'ye gelecek olan BBP Genel Başkanı Destici, ilk olarak Bayramyeri Meydanın da esnaf ziyareti yapacak ardından akşam Serinhisar ilçesinde İş adamı Nail Genç'in kızı ile parti il yönetim kurulu üyesi Mustafa Ali Oytun'un düğününe katılacak. Pazar günü de teşkilat yöneticileri ile 2023 seçim hazırlıkları kapsamında istişare toplantısında bir araya gelecek. Genel Başkan Destici. Cumartesi günü 12.30 da Akhan Mahallesinde partililer tarafından karşılanacak. 13.00’da Pamukkale İlçesine bağlı Gözler Mahallesinde kekik ve lavanta üreticileriyle bir araya gelecek olan Genel Başkan Destici, İkindi Namazını Ulu Cami’ de kılacak. 17.30’da Grand İtimat Otele partililerle bir araya gelecek olan Destici, Serinhisar ilçesinde İş adamı Nail Genç'in kızı ile parti il yönetim kurulu üyesi Mustafa Ali Oytun'un düğününe katılacak. Pazar günü saat 10.00’da Seyirtepesinde partililerle bir araya gelecek olan Destici, 12.30 Ankara'ya hareket edecek.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici bir dizi ziyaretler için bugün Denizli'ye geliyor. Genel Başkan Destici, hafta sonunu Denizli’de geçirecek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici bir dizi ziyaretler için Denizli'ye geliyor. Cumartesi günü (bugün) öğleden sonra Denizli'ye gelecek olan BBP Genel Başkanı Destici, ilk olarak Bayramyeri Meydanın da esnaf ziyareti yapacak ardından akşam Serinhisar ilçesinde İş adamı Nail Genç'in kızı ile parti il yönetim kurulu üyesi Mustafa Ali Oytun'un düğününe katılacak.

Pazar günü de teşkilat yöneticileri ile 2023 seçim hazırlıkları kapsamında istişare toplantısında bir araya gelecek. Genel Başkan Destici. Cumartesi günü 12.30 da Akhan Mahallesinde partililer tarafından karşılanacak. 13.00’da Pamukkale İlçesine bağlı Gözler Mahallesinde kekik ve lavanta üreticileriyle bir araya gelecek olan Genel Başkan Destici, İkindi Namazını Ulu Cami’ de kılacak. 17.30’da Grand İtimat Otele partililerle bir araya gelecek olan Destici, Serinhisar ilçesinde İş adamı Nail Genç'in kızı ile parti il yönetim kurulu üyesi Mustafa Ali Oytun'un düğününe katılacak. Pazar günü saat 10.00’da Seyirtepesinde partililerle bir araya gelecek olan Destici, 12.30 Ankara'ya hareket edecek.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.