Genel Başkan Hataş; “Denizli’de iki vekil çıkaracağız”

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 08.08.2021 - 13:21, Güncelleme: 08.08.2021 - 13:21
 

Genel Başkan Hataş; “Denizli’de iki vekil çıkaracağız”

MCP Genel Başkanı Fehmi Hataş, Pamukkale İlçe Kongresi ve İl Teşkilatları toplantısı için Denizli’ye geldi. İl Başkanlığında açıklama yapan Hataş, Denizli’de iki vekil çıkaracaklarını belirterek, İl Başkanı Rıza Bayram'ı üstün başarıları nedeni ile Teşkilat Başkanı olarak atadıklarını açıkladı.

Bir dizi etkinlik için Denizli’ye gelen Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Fehmi Hataş, il başkanlığında açıklamalarda bulundu. Hataş, "Denizli'de olmaktan mutluyum, başarılı bir il başkanımız var. Yarın Pamukkale Kongremiz var ve ben şimdiden müjdeyi vermek istiyorum. Rıza Bayram başkanımızı Teşkilat Başkanı olarak atadık. Bugün açıklamasını yapacağız" dedi. "YANGINLAR İÇİMİZİ YAKTI" Denizli'deki programın hemen ardından yangında hasar gören bölgeleri ziyaret edeceğini açıklayan Hataş "Yaşanan yangınlar hepimizin içini yaktı. İçimiz acıyor çünkü yeterli müdahale edilemedi. Bölgeyi ziyaret edip, halkımız ile bir araya geleceğiz" dedi. "DENİZLİ’DE 2 VEKİL ÇIKARACAĞIZ" 2023 yılı için hazırlıkların devam ettiğini söyleyen Başkan Hataş "Yokluğu da varlığı da görmüş insanlar olarak, halk ile içiçe çalışıyoruz. Ne sağcı ne solcu Cumhuriyetini ve Milletini seven herkesi bu çatı altına bekliyoruz. Denizli'de de en az 2 vekil çıkaracağımıza inanıyoruz" dedi. RIZA BAYRAM "YENİDEN YAPILANMA İLE ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ" Ziyaret sırasında konuşan Denizli İl Başkanı ve Teşkilat Başkanı Rıza Bayram "Bana Teşkilat Başkanlığı görevini veren Genel Başkanımız Fehmi Hataş ve Genel Merkezimize teşekkür ederim. Biz parti olarak halkın partisiyiz. Gençliğin önünü açacak, halka kulak verecek, halkımızı mahçup etmeden ve kendimiz de mahçup olmadan üreteceğiz. Halkımızın bizlere destek olmasını bekliyoruz" dedi.
MCP Genel Başkanı Fehmi Hataş, Pamukkale İlçe Kongresi ve İl Teşkilatları toplantısı için Denizli’ye geldi. İl Başkanlığında açıklama yapan Hataş, Denizli’de iki vekil çıkaracaklarını belirterek, İl Başkanı Rıza Bayram'ı üstün başarıları nedeni ile Teşkilat Başkanı olarak atadıklarını açıkladı.

Bir dizi etkinlik için Denizli’ye gelen Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Fehmi Hataş, il başkanlığında açıklamalarda bulundu. Hataş, "Denizli'de olmaktan mutluyum, başarılı bir il başkanımız var. Yarın Pamukkale Kongremiz var ve ben şimdiden müjdeyi vermek istiyorum. Rıza Bayram başkanımızı Teşkilat Başkanı olarak atadık. Bugün açıklamasını yapacağız" dedi.



"YANGINLAR İÇİMİZİ YAKTI"

Denizli'deki programın hemen ardından yangında hasar gören bölgeleri ziyaret edeceğini açıklayan Hataş "Yaşanan yangınlar hepimizin içini yaktı. İçimiz acıyor çünkü yeterli müdahale edilemedi. Bölgeyi ziyaret edip, halkımız ile bir araya geleceğiz" dedi.



"DENİZLİ’DE 2 VEKİL ÇIKARACAĞIZ"

2023 yılı için hazırlıkların devam ettiğini söyleyen Başkan Hataş "Yokluğu da varlığı da görmüş insanlar olarak, halk ile içiçe çalışıyoruz. Ne sağcı ne solcu Cumhuriyetini ve Milletini seven herkesi bu çatı altına bekliyoruz. Denizli'de de en az 2 vekil çıkaracağımıza inanıyoruz" dedi.



RIZA BAYRAM "YENİDEN YAPILANMA İLE ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ"

Ziyaret sırasında konuşan Denizli İl Başkanı ve Teşkilat Başkanı Rıza Bayram "Bana Teşkilat Başkanlığı görevini veren Genel Başkanımız Fehmi Hataş ve Genel Merkezimize teşekkür ederim. Biz parti olarak halkın partisiyiz. Gençliğin önünü açacak, halka kulak verecek, halkımızı mahçup etmeden ve kendimiz de mahçup olmadan üreteceğiz. Halkımızın bizlere destek olmasını bekliyoruz" dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.