Genel Merkez’de Mehmet Yüksektepe’ye yeni görev

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.09.2021 - 16:55, Güncelleme: 15.09.2021 - 17:01
 

Genel Merkez’de Mehmet Yüksektepe’ye yeni görev

22. dönem Denizli Milletvekili Mehmet Yüksektepe’ye AK Parti’de yeni görev. Yüksektepe, Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı olarak atandı.

AK Parti Denizli Kurucu İl Başkanı ve 22. dönem Denizli Milletvekili Mehmet Yüksektepe, Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı olarak atandı. Göreve atanan Yüksektepeyi sosyal medya hesabından ilk olarak Milletvekili Şahin Tin kutladı. Şahin Tin yaptığı paylaşımda; “Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı olarak atanan AK Parti Denizli Kurucu İl Başkanımız, 22. Dönem Denizli Milletvekilimiz Mehmet Yüksektepe kardeşimizi tebrik ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Allah mahcup etmesin, yar ve yardımcısı olsun” MEHMET YÜKSEKTEPE KİMDİR? 20.01.1966 Denizli'de doğdu. İlkokulu Zeytinköy İlkokulunu bitirdi. Liseyi,Denizli İ.H.L. ve daha sonra Denizli Endüstri Meslek Lisesini bitirdi.1990 yılında Erzurum Eğitim Fak. Biyoloji... 20.01.1966 Denizli'de doğdu. İlkokulu Zeytinköy İlkokulunu bitirdi. Liseyi,Denizli İ.H.L. ve daha sonra Denizli Endüstri Meslek Lisesini bitirdi.1990 yılında Erzurum Eğitim Fak. Biyoloji Bölümünü bitirdi.2001 yılında Denizli AK Parti Teşkilatında kurucu  İl başkanı olarak görev aldı.2002-2007 Yılları arası Denizli 22.Dönem Milletvekilliği yaptı. Bu sürede Bilişim ve E-Devlet konusunda master yaptı. Daha sonra İşletme Bölümü "Yönetim ve Organizasyon" dalında ikinci mastırını tamamladı. Evli ve İki Çocuk babası.
22. dönem Denizli Milletvekili Mehmet Yüksektepe’ye AK Parti’de yeni görev. Yüksektepe, Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı olarak atandı.

AK Parti Denizli Kurucu İl Başkanı ve 22. dönem Denizli Milletvekili Mehmet Yüksektepe, Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı olarak atandı. Göreve atanan Yüksektepeyi sosyal medya hesabından ilk olarak Milletvekili Şahin Tin kutladı.

Şahin Tin yaptığı paylaşımda; “Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı olarak atanan AK Parti Denizli Kurucu İl Başkanımız, 22. Dönem Denizli Milletvekilimiz Mehmet Yüksektepe kardeşimizi tebrik ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Allah mahcup etmesin, yar ve yardımcısı olsun”

MEHMET YÜKSEKTEPE KİMDİR?

20.01.1966 Denizli'de doğdu. İlkokulu Zeytinköy İlkokulunu bitirdi. Liseyi,Denizli İ.H.L. ve daha sonra Denizli Endüstri Meslek Lisesini bitirdi.1990 yılında Erzurum Eğitim Fak. Biyoloji...

20.01.1966 Denizli'de doğdu. İlkokulu Zeytinköy İlkokulunu bitirdi. Liseyi,Denizli İ.H.L. ve daha sonra Denizli Endüstri Meslek Lisesini bitirdi.1990 yılında Erzurum Eğitim Fak. Biyoloji Bölümünü bitirdi.2001 yılında Denizli AK Parti Teşkilatında kurucu  İl başkanı olarak görev aldı.2002-2007 Yılları arası Denizli 22.Dönem Milletvekilliği yaptı. Bu sürede Bilişim ve E-Devlet konusunda master yaptı. Daha sonra İşletme Bölümü "Yönetim ve Organizasyon" dalında ikinci mastırını tamamladı. Evli ve İki Çocuk babası.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.