Göç Eden Leylekleri Öldürdüler!

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2021 - 21:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Göç Eden Leylekleri Öldürdüler!

Denizli’nin Çal ilçesinde bilinçsiz avlanan kişi ya da kişiler tarafından göç eden 2 leyleği tüfekle vurarak öldürdü. Olay, Çal ilçesi Hançalar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; sabah saatlerinde yürüyüşe çıkan Ahmet Okkacı, mahallede bulunan Hançalar Deresi yakınında leyleklerin beklediğini gördü. Biraz daha yaklaşan Okkacı, 2 leyleğin yerde öldüğünü gördü. Göç mevsiminde olan leyleklerin telef olmasından dolayı üzüldüğünü belirten Okkacı; “Bu leyleklerin kime ne zararı olur, göç mevsiminde bulunan leylekleri kim ya da kimler tarafından vurulduysa bir an önce belirlenmelidir” dedi.   Vatandaşlar tarafından da tepkiyle karşılanan bu durumu Okkacı, sosyal medyasında paylaşarak “Doğanın güzel hayvanlarını doğa katilleri katlettiler” şeklinde tepki verdi.    

Denizli’nin Çal ilçesinde bilinçsiz avlanan kişi ya da kişiler tarafından göç eden 2 leyleği tüfekle vurarak öldürdü.


Olay, Çal ilçesi Hançalar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; sabah saatlerinde yürüyüşe çıkan Ahmet Okkacı, mahallede bulunan Hançalar Deresi yakınında leyleklerin beklediğini gördü. Biraz daha yaklaşan Okkacı, 2 leyleğin yerde öldüğünü gördü. Göç mevsiminde olan leyleklerin telef olmasından dolayı üzüldüğünü belirten Okkacı; “Bu leyleklerin kime ne zararı olur, göç mevsiminde bulunan leylekleri kim ya da kimler tarafından vurulduysa bir an önce belirlenmelidir” dedi.

 

Vatandaşlar tarafından da tepkiyle karşılanan bu durumu Okkacı, sosyal medyasında paylaşarak “Doğanın güzel hayvanlarını doğa katilleri katlettiler” şeklinde tepki verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.