Grup Kara Ordu taraftar grubundan 300 aileye yardım paketi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.04.2022 - 14:33, Güncelleme: 22.04.2022 - 14:33
 

Grup Kara Ordu taraftar grubundan 300 aileye yardım paketi

Denizlispor Grup Kara Ordu taraftar grubu her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Grup tarafından hazırlanan yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştı.

Grup Kara Ordu taraftar grubu kurulduğu yıldan itibaren her yıl Ramazan ayında, imkanları doğrultusunda hazırlanan yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Grup Kara Ordu Başkanı Murat Akar ve Başkan Yardımcısı Muhammed Sevinç öncülüğünde hazırlanan 300 yardım paketi, çocuklar için futbol topu, ayakkabı ve değişik hediyeler bir hafa süre içinde ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Dün hazırlanan paketlerin dağıtılma işleminin bittiğini belirten Başkan Murat Akar, “Her yıl yaptığımız gibi bu yılda hazırladığımız Ramazan yardım paketlerimizi üyelerimizle birlikte ihtiyacı olan ailelerimize dağıtmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kısıtlı imkânlarımızla hazırladığımız paketlerle ihtiyaç sahiplerimize bir nebze destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığımız bu yardım çalışmamız ile ailelerimizi mutlu etmenin yanı sıra örnek olmasını temenni ediyoruz” dedi.
Denizlispor Grup Kara Ordu taraftar grubu her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Grup tarafından hazırlanan yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştı.

Grup Kara Ordu taraftar grubu kurulduğu yıldan itibaren her yıl Ramazan ayında, imkanları doğrultusunda hazırlanan yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

Grup Kara Ordu Başkanı Murat Akar ve Başkan Yardımcısı Muhammed Sevinç öncülüğünde hazırlanan 300 yardım paketi, çocuklar için futbol topu, ayakkabı ve değişik hediyeler bir hafa süre içinde ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Dün hazırlanan paketlerin dağıtılma işleminin bittiğini belirten Başkan Murat Akar, “Her yıl yaptığımız gibi bu yılda hazırladığımız Ramazan yardım paketlerimizi üyelerimizle birlikte ihtiyacı olan ailelerimize dağıtmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kısıtlı imkânlarımızla hazırladığımız paketlerle ihtiyaç sahiplerimize bir nebze destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığımız bu yardım çalışmamız ile ailelerimizi mutlu etmenin yanı sıra örnek olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Grup Kara Ordu taraftar grubundan 300 aileye yardım paketi

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.