AK Parti’den Cumhur ittifakı MHP’ye ziyaret

SİYASET 20.02.2021 - 09:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

AK Parti’den Cumhur ittifakı MHP’ye ziyaret

Göreve geldiğinden itibaren ziyaretlerine ara vermeden devam eden Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ün, son durağı MHP il Başkanlığı oldu.   Güngör, Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’yi ziyaret ederek, yeni başkana hem görevinde başarılar diledi hem de çalışmalar hakkında istişarede bulundu.   MHP İl Başkanı Ziya Gökalp ve yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, 2023 hedeflerinden bahsetti. Yücel Başkan “Ak Parti iktidarının 2023 hedefleri bellidir. Hükümetimiz ittifak kurduğu MHP ile savunduğumuz ideallerimiz bellidir. Biz büyük ve güçlü Türkiye derdindeyiz. Cumhur ittifakının Denizli ayağı olarak her zaman diyalog halinde birlik beraberlik içerisinde çalışacağız. Bizim ortak paydamız Türkiye’dir” dedi.

Göreve geldiğinden itibaren ziyaretlerine ara vermeden devam eden Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ün, son durağı MHP il Başkanlığı oldu.

 

Güngör, Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’yi ziyaret ederek, yeni başkana hem görevinde başarılar diledi hem de çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

 

MHP İl Başkanı Ziya Gökalp ve yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, 2023 hedeflerinden bahsetti. Yücel Başkan “Ak Parti iktidarının 2023 hedefleri bellidir. Hükümetimiz ittifak kurduğu MHP ile savunduğumuz ideallerimiz bellidir. Biz büyük ve güçlü Türkiye derdindeyiz. Cumhur ittifakının Denizli ayağı olarak her zaman diyalog halinde birlik beraberlik içerisinde çalışacağız. Bizim ortak paydamız Türkiye’dir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.