Akyol’un Kovid-19 test sonucu pozitif çıktı

DENİZLİ 19.10.2020 - 13:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Akyol’un Kovid-19 test sonucu pozitif çıktı

Eski Tavas Belediye Başkanı ve Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol’un Kovid-19 test sonucu pozitif çıktı.   Denizli’de yaşanan koronavirüs vakalarının artışı kendisini hissettirmeye devam ediyor. Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ve Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın ardından eski Tavas Belediye Başkanı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol’un ve makam şoförünün test sonuçları pozitif çıktı. Akyol,  test sonucunun pozitif çıkmasının ardından evinde karantina altına alındı.   Durumunun iyi olduğu belirtilen Akyol’un makam şoförünün de test sonucunun pozitif çıkmasından dolayı karantinaya alındığı belirtildi.   Kaynak: mericulukus.tv

Eski Tavas Belediye Başkanı ve Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol’un Kovid-19 test sonucu pozitif çıktı.

 

Denizli’de yaşanan koronavirüs vakalarının artışı kendisini hissettirmeye devam ediyor. Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ve Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın ardından eski Tavas Belediye Başkanı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol’un ve makam şoförünün test sonuçları pozitif çıktı. Akyol,  test sonucunun pozitif çıkmasının ardından evinde karantina altına alındı.

 

Durumunun iyi olduğu belirtilen Akyol’un makam şoförünün de test sonucunun pozitif çıkmasından dolayı karantinaya alındığı belirtildi.

 

Kaynak: mericulukus.tv

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.