Aydın-Denizli Otoyol Projesi’nde kamulaştırma kararı

GÜNDEM 24.09.2020 - 08:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Aydın-Denizli Otoyol Projesi’nde kamulaştırma kararı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Aydın-Denizli Otoyolu ve Bağlantı Yolları Projesi kapsamımda bazı taşınmazların acele kamulaştırma kararı Resmî Gazete’de yayımlandı.   Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 2973 karar sayısı ile Aydın-Denizli Otoyolu ve Bağlantı Yolları Projesi kapsamında bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararının yürürlüğe konulmasına karar verildi.   Karar gereği, Denizli’de,  Pamukkale, Merkezefendi, Babadağ, Honaz ve Sarayköy ilçelerini kapsayan güzergahtaki bölgelerin taşınmaz ve müştemilatların acele kamulaştırılması kararlaştırıldı.   Konuyla ilgili kararı sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, projenin hayata geçirilmesi için yürüyüş başladı. Gayretliyiz, takipçisiyiz, derken şu ifadelere yer verdi; “Aydın-Denizli Otoyolu ve Bağlantı Yolları Projesi kapsamımda bazı taşınmazların acele kamulaştırma kararı Resmî Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Projenin bir an evvel hayata geçirilmesi için istikamet çizildi, yürüyüş başladı. Gayretliyiz, takipçisiyiz.”    

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Aydın-Denizli Otoyolu ve Bağlantı Yolları Projesi kapsamımda bazı taşınmazların acele kamulaştırma kararı Resmî Gazete’de yayımlandı.

 

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 2973 karar sayısı ile Aydın-Denizli Otoyolu ve Bağlantı Yolları Projesi kapsamında bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararının yürürlüğe konulmasına karar verildi.

 

Karar gereği, Denizli’de,  Pamukkale, Merkezefendi, Babadağ, Honaz ve Sarayköy ilçelerini kapsayan güzergahtaki bölgelerin taşınmaz ve müştemilatların acele kamulaştırılması kararlaştırıldı.

 

Konuyla ilgili kararı sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, projenin hayata geçirilmesi için yürüyüş başladı. Gayretliyiz, takipçisiyiz, derken şu ifadelere yer verdi; “Aydın-Denizli Otoyolu ve Bağlantı Yolları Projesi kapsamımda bazı taşınmazların acele kamulaştırma kararı Resmî Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Projenin bir an evvel hayata geçirilmesi için istikamet çizildi, yürüyüş başladı. Gayretliyiz, takipçisiyiz.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.