Bakan Koca, 6 ilin sağlık müdürüyle görüştü

GÜNDEM 09.10.2020 - 08:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bakan Koca, 6 ilin sağlık müdürüyle görüştü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,  gece saatlerinde attığı Twitter ile Denizli dahil 6 ilin sağlık müdürü ile video konferans yöntemiyle bir araya geldiğini açıklandı.   Geçen haftalarda Bakan Koca’nın yaptığı açıklamalarda yüzde 60 vakanın arttığı Denizli’de son durumu değerlendirmek için, Sağlık Müdürü Berna Öztürk ile video konferans yöntemiyle bir araya geldi.     Bakan Koca, gece 02.00 sıralarında Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara, Denizli, Adıyaman, Bursa, Malatya ve Erzurum il sağlık müdürlerimizle ayrı ayrı video konferans görüşmeleri gerçekleştirdik. Bu 6 kentimizde, salgına karşı gelinen son noktayı, hastanelerimizdeki yatak doluluk oranlarını ve filyasyon çalışmalarını ele aldık" dedi.  

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,  gece saatlerinde attığı Twitter ile Denizli dahil 6 ilin sağlık müdürü ile video konferans yöntemiyle bir araya geldiğini açıklandı.

 

Geçen haftalarda Bakan Koca’nın yaptığı açıklamalarda yüzde 60 vakanın arttığı Denizli’de son durumu değerlendirmek için, Sağlık Müdürü Berna Öztürk ile video konferans yöntemiyle bir araya geldi.

 

 

Bakan Koca, gece 02.00 sıralarında Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara, Denizli, Adıyaman, Bursa, Malatya ve Erzurum il sağlık müdürlerimizle ayrı ayrı video konferans görüşmeleri gerçekleştirdik. Bu 6 kentimizde, salgına karşı gelinen son noktayı, hastanelerimizdeki yatak doluluk oranlarını ve filyasyon çalışmalarını ele aldık" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.