Başkan Güngör, Çivril’de ziyarette bulundu

SİYASET 12.02.2021 - 10:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Başkan Güngör, Çivril’de ziyarette bulundu

Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, ilçe gezilerinin 2. durağı olan Çivril’de incelemelerde bulundu, vatandaşların sorunlarını dinledi.   Ak Parti il teşkilatı ile birlikte dün Çivril ilçesine giden Yücel Güngör, yeni adresine taşınan Ak Parti ilçe başkanlığının da ilk ziyaretçisi oldu. Ak Parti ilçe başkanı Halil Ertuğrul ve teşkilatı ile kısa bir toplantı yapan Başkan Güngör, daha sonra Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ı makamında ziyaret etti.     Niyazi Vural’dan ilçenin sorunları hakkında bilgi alan Yücel Güngör, daha sonra ilçe merkezindeki işyerlerine uğradı. Esnaflar ile sohbet etti, onların dert ve taleplerini dinledi, not aldı.   Çivril’in 2023 seçimlerinde destan yazacaklarına inancının tam olduğunu belirten Yücel Güngör, nazik misafirperverlikleri için tüm Çivrillilere teşekkür etti.    

Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, ilçe gezilerinin 2. durağı olan Çivril’de incelemelerde bulundu, vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

Ak Parti il teşkilatı ile birlikte dün Çivril ilçesine giden Yücel Güngör, yeni adresine taşınan Ak Parti ilçe başkanlığının da ilk ziyaretçisi oldu. Ak Parti ilçe başkanı Halil Ertuğrul ve teşkilatı ile kısa bir toplantı yapan Başkan Güngör, daha sonra Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ı makamında ziyaret etti.

 

 

Niyazi Vural’dan ilçenin sorunları hakkında bilgi alan Yücel Güngör, daha sonra ilçe merkezindeki işyerlerine uğradı. Esnaflar ile sohbet etti, onların dert ve taleplerini dinledi, not aldı.

 

Çivril’in 2023 seçimlerinde destan yazacaklarına inancının tam olduğunu belirten Yücel Güngör, nazik misafirperverlikleri için tüm Çivrillilere teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.