Denizli’de hafta sonu yağışlı hava!

HAVA DURUMU 23.12.2020 - 09:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli’de hafta sonu yağışlı hava!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 2 en yüksek 9 derece olurken hava puslu, rüzgar Kuzeyden 4 km/sa hızında olması bekleniyor. Hafta sonu kent merkezinde yağışlı hava hakim olacağı tahmin ediliyor.   Hava sıcaklıklarının düşük olduğu Denizli’de ilerleyen günlerde sıcaklıklarda hissedilir derecede artış gözlenirken hafta sonu yağışlı havanın olacağı tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Denizli kent merkezinde hafta sonu yağmurlu olacağı tahmin ediliyor. Cumartesi günü yağmurlu, Pazar günü ise sağanak yağmur şeklinde olması bekleniyor. İlçelerinde ise parçalı bulutlu ve çok bulutlu şeklinde olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarında 5 ila 6 derece artış olacağı tahmin ediliyor.   Denizli’de hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise 5 günlük hava raporu ise şöyle;    

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 2 en yüksek 9 derece olurken hava puslu, rüzgar Kuzeyden 4 km/sa hızında olması bekleniyor. Hafta sonu kent merkezinde yağışlı hava hakim olacağı tahmin ediliyor.

 

Hava sıcaklıklarının düşük olduğu Denizli’de ilerleyen günlerde sıcaklıklarda hissedilir derecede artış gözlenirken hafta sonu yağışlı havanın olacağı tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Denizli kent merkezinde hafta sonu yağmurlu olacağı tahmin ediliyor. Cumartesi günü yağmurlu, Pazar günü ise sağanak yağmur şeklinde olması bekleniyor. İlçelerinde ise parçalı bulutlu ve çok bulutlu şeklinde olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarında 5 ila 6 derece artış olacağı tahmin ediliyor.

 

Denizli’de hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.