Denizli'de Hava Durumu!

DENİZLİ 01.06.2018 - 11:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Hava Durumu!

Denizli’de hava sıcaklığı bugün 16 ila 27 derece arası gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Rüzgar Kuzeyden 7 km/sa şeklinde esecek.  Denizli’de bugün aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı bekleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz, İç Anadolu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Muğla, Denizli, Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Ordu, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevreleri, Mersin'in kuzeyi ile Tokat'ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.    Denizli’de geçtiğimiz hafta yoğun olarak kuvvetli yağışların yaşandığı kent merkezi ve bazı ilçelerinde sel nedeniyle zarar gördü. Yaşanan afet olayında yaralar sarılmaya devam ederken, bugünde olası sel ve su baskınlarına karşı yetkililer vatandaşları uyardı. Cumartesi’den itibaren sıcaklıkların artacağı ve güneşli havanın hakim olacağı tahmin ediliyor.   Bazı ilçelerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:    Pamukkale: Gök gürültülü sağanak yağışlı 14°C ila 29°C Acıpayam: Gök gürültülü sağanak yağışlı 11°C ila 25°C Güney: Gök gürültülü sağanak yağışlı 13°C ila 23°C Çameli: Gök gürültülü sağanak yağışlı 8°C ila 20°C Bozkurt: Gök gürültülü sağanak yağışlı 11°C ila 24°C Sarayköy: Gök gürültülü sağanak yağışlı 16°C ila 30°C

Denizli’de hava sıcaklığı bugün 16 ila 27 derece arası gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Rüzgar Kuzeyden 7 km/sa şeklinde esecek.  Denizli’de bugün aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz, İç Anadolu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Muğla, Denizli, Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Ordu, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevreleri, Mersin'in kuzeyi ile Tokat'ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

 Denizli’de geçtiğimiz hafta yoğun olarak kuvvetli yağışların yaşandığı kent merkezi ve bazı ilçelerinde sel nedeniyle zarar gördü. Yaşanan afet olayında yaralar sarılmaya devam ederken, bugünde olası sel ve su baskınlarına karşı yetkililer vatandaşları uyardı. Cumartesi’den itibaren sıcaklıkların artacağı ve güneşli havanın hakim olacağı tahmin ediliyor.

 


Bazı ilçelerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 

 

Pamukkale: Gök gürültülü sağanak yağışlı 14°C ila 29°C

Acıpayam: Gök gürültülü sağanak yağışlı 11°C ila 25°C

Güney: Gök gürültülü sağanak yağışlı 13°C ila 23°C

Çameli: Gök gürültülü sağanak yağışlı 8°C ila 20°C

Bozkurt: Gök gürültülü sağanak yağışlı 11°C ila 24°C

Sarayköy: Gök gürültülü sağanak yağışlı 16°C ila 30°C

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.