Merkezefendi Belediyesi’nde 1 kişiye 3 müdürlük görevi!

GÜNDEM 03.03.2021 - 12:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Merkezefendi Belediyesi’nde 1 kişiye 3 müdürlük görevi!

CHP’li Merkezefendi Belediyesi’nde Ayşe Güven’in 3 ayrı müdürlük görevini yürüttüğü ortaya çıkması üzerine konu ulusal basında yer aldı. 3 müdürlüğe aynı kişinin atanması tepkilere yol açtı.   Denizli Merkezefendi Belediyesi'nde Ayşe Güven’in, Özel Kalem Müdürü, Halkla İlişkiler Müdürü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü görevlerine aynı kişinin atanması büyük tepki çekti.  Güven’in 3 müdürlüğe birden getirilmesi sosyal medyada gündemine oturması üzerine ulusal basın da konuya yer verdi.   Daha önce Aydın'ın Efeler Belediyesi'nde bir kişiye verilen 3 müdürlük skandalı, bu kez de Denizli'de CHP'li Denizli Merkezefendi Belediyesi'nde yaşandı. Belediyenin internet sitesindeki "Müdürlükler" kategorisine tıklayan kullanıcılar; Özel Kalem Müdürü, Halkla İlişkiler Müdürü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü görevinin aynı kişide olduğunu gördü. Ayşe Güven isimli şahsın 3 müdürlüğe birden getirilmesi sosyal medyanın da gündemine oturdu.     Sosyal medyada tepki  Yapılan yorumlardan bazıları şöyle: CHP'li Merkezefendi Belediyesi. Belediyenin tapusunu da Ayşe Güven ve Serdar Çil'e yapsalarmış tam olurmuş.", "Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'in bahsettiği liyakatli atama örnekleri bunlar.", "Denizli'de CHP'li Merkezefendi Belediyesi'nin 'SÜPER MÜDÜRÜ", "Adı üstünde Ayşe Güven. Çok güvenmiş 3 müdürlük birden vermişler! Liyakatin ağababası CHP! şeklinde ifadeler yer aldı.  

CHP’li Merkezefendi Belediyesi’nde Ayşe Güven’in 3 ayrı müdürlük görevini yürüttüğü ortaya çıkması üzerine konu ulusal basında yer aldı. 3 müdürlüğe aynı kişinin atanması tepkilere yol açtı.

 

Denizli Merkezefendi Belediyesi'nde Ayşe Güven’in, Özel Kalem Müdürü, Halkla İlişkiler Müdürü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü görevlerine aynı kişinin atanması büyük tepki çekti.  Güven’in 3 müdürlüğe birden getirilmesi sosyal medyada gündemine oturması üzerine ulusal basın da konuya yer verdi.

 

Daha önce Aydın'ın Efeler Belediyesi'nde bir kişiye verilen 3 müdürlük skandalı, bu kez de Denizli'de CHP'li Denizli Merkezefendi Belediyesi'nde yaşandı. Belediyenin internet sitesindeki "Müdürlükler" kategorisine tıklayan kullanıcılar; Özel Kalem Müdürü, Halkla İlişkiler Müdürü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü görevinin aynı kişide olduğunu gördü. Ayşe Güven isimli şahsın 3 müdürlüğe birden getirilmesi sosyal medyanın da gündemine oturdu.

 

 

Sosyal medyada tepki 

Yapılan yorumlardan bazıları şöyle: CHP'li Merkezefendi Belediyesi. Belediyenin tapusunu da Ayşe Güven ve Serdar Çil'e yapsalarmış tam olurmuş.", "Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'in bahsettiği liyakatli atama örnekleri bunlar.", "Denizli'de CHP'li Merkezefendi Belediyesi'nin 'SÜPER MÜDÜRÜ", "Adı üstünde Ayşe Güven. Çok güvenmiş 3 müdürlük birden vermişler! Liyakatin ağababası CHP! şeklinde ifadeler yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.