Pamukkale’de Kötü Kokuya Son

PAMUKKALE 09.10.2020 - 08:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale’de Kötü Kokuya Son

Pamukkale Belediyesi, temizlik araçları artık mis gibi kokacak. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, hedeflerinin mutlu insanların yaşadığı ilçeyi oluşturmak olduğunu söyleyerek, “İlçemizin çöplerini topladığımız tüm araçlarımızı her gün düzenli olarak yıkıyoruz. Buna ek olarak araçlardaki kötü kokuları bertaraf etmek için araçlara özel solüsyonlar sıkıyoruz” dedi.   Pamukkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne ait 27 adet çöp kamyonu ilçe genelindeki 61 mahallede her gün çöp toplama hizmetinde kullanılıyor. 5 yılda 65 milyon lira tasarruf sağlanarak araç filosuna katılan çöp kamyonları çöplerden kaynaklı kötü kokuların oluşmaması için her gün düzenli olarak temizleniyor. Bunun yanında çöp toplama araçlarının etrafa kötü koku yaymaması için önce baştan aşağı yıkanıyor, ardından da kötü kokunun ortadan kalkması için özel kokularla dezenfekte ediliyor. Bu uygulama çöp toplama seferini tamamlayan ve şantiyeye gelen tüm kamyonlarda düzenli olarak yapılıyor.      “TÜM DETAYLARI ÖNEMSİYORUZ”   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale ilçesini her açıdan güzelleştirmek için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana çevre temizliği konusunda hassasiyet gösteriyoruz.  Geçen yıl Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün bünyesine 5 yılda 65 Milyon TL tasarruf sağlayacak olan planlamayla 27 adet çöp kamyonu almıştık. Bu kamyonlarımızla her gün Pamukkalemizin dört bir köşesinde çöp toplama hizmetimiz aralıksız devam ediyor. Çöp kokusundan vatandaşlarımızın rahatsız olmaması için her türlü tedbiri alıyoruz. Çöp kamyonlarımızın bakım ve temizliklerine önem veriyoruz. Yeni araçlarımızla, personelimizin özverili çalışmasıyla sokak ve caddelerimizi düzenli olarak temizlemeye devam ederken, örnek bir çalışmayı daha hayata geçirdik. Çöp kokularının vatandaşlarımızı rahatsız etmemesi için, her gün vardiya bitiminde çöp kamyonlarını yıkayıp, kokulu özel solüsyonlarla dezenfekte ediyoruz. Hedefimiz, ilçemizi mutlu insanların yaşadığı şehir haline getirmek. Bunun için de tüm detayları önemsiyoruz” dedi.    

Pamukkale Belediyesi, temizlik araçları artık mis gibi kokacak. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, hedeflerinin mutlu insanların yaşadığı ilçeyi oluşturmak olduğunu söyleyerek, “İlçemizin çöplerini topladığımız tüm araçlarımızı her gün düzenli olarak yıkıyoruz. Buna ek olarak araçlardaki kötü kokuları bertaraf etmek için araçlara özel solüsyonlar sıkıyoruz” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne ait 27 adet çöp kamyonu ilçe genelindeki 61 mahallede her gün çöp toplama hizmetinde kullanılıyor. 5 yılda 65 milyon lira tasarruf sağlanarak araç filosuna katılan çöp kamyonları çöplerden kaynaklı kötü kokuların oluşmaması için her gün düzenli olarak temizleniyor. Bunun yanında çöp toplama araçlarının etrafa kötü koku yaymaması için önce baştan aşağı yıkanıyor, ardından da kötü kokunun ortadan kalkması için özel kokularla dezenfekte ediliyor. Bu uygulama çöp toplama seferini tamamlayan ve şantiyeye gelen tüm kamyonlarda düzenli olarak yapılıyor. 

 

 

“TÜM DETAYLARI ÖNEMSİYORUZ”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale ilçesini her açıdan güzelleştirmek için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana çevre temizliği konusunda hassasiyet gösteriyoruz.  Geçen yıl Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün bünyesine 5 yılda 65 Milyon TL tasarruf sağlayacak olan planlamayla 27 adet çöp kamyonu almıştık. Bu kamyonlarımızla her gün Pamukkalemizin dört bir köşesinde çöp toplama hizmetimiz aralıksız devam ediyor. Çöp kokusundan vatandaşlarımızın rahatsız olmaması için her türlü tedbiri alıyoruz. Çöp kamyonlarımızın bakım ve temizliklerine önem veriyoruz. Yeni araçlarımızla, personelimizin özverili çalışmasıyla sokak ve caddelerimizi düzenli olarak temizlemeye devam ederken, örnek bir çalışmayı daha hayata geçirdik. Çöp kokularının vatandaşlarımızı rahatsız etmemesi için, her gün vardiya bitiminde çöp kamyonlarını yıkayıp, kokulu özel solüsyonlarla dezenfekte ediyoruz. Hedefimiz, ilçemizi mutlu insanların yaşadığı şehir haline getirmek. Bunun için de tüm detayları önemsiyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.