Hacı Ahmet Pakel Vakfı pandemi sonrası bu yılda iftar programlarına devam ediyor

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.04.2022 - 12:54, Güncelleme: 07.04.2022 - 10:07
 

Hacı Ahmet Pakel Vakfı pandemi sonrası bu yılda iftar programlarına devam ediyor

Denizli’de 2012 yılından itibaren Kasr-ı Arifan Camii’nde başlatılan iftar programı bu yıl Hacı Ahmet Pakel Camii’nin tamamlanmasının ardından vakıf binasında gerçekleştiriliyor. Ramazan-ı Şerif ayında geleneksel hal alan Hacı Ahmet Pakel Vakfı pandemi sonrası bu yılda vatandaşlara iftar yemeği vermeye devam ediyor.

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif ayında geleneksel hal alan Hacı Ahmet Pakel Vakfı bu yılda vatandaşlara iftar yemeği vermeye devam ediyor. 2012 yılından itibaren Kasr-ı Arifan Camii’nde başlatılan iftar programı bu yıl Hacı Ahmet Pakel Camii’nin tamamlanmasının ardından vakıf binasında gerçekleştiriliyor. ‘Kim bir oruçluyu iftar ettirirse bu, onun günahlarının bağışlanmasına ve cehennemden kurtulmasına sebep olur, iftar ettirdiği Müslüman'ın aldığı sevaptan bir şey eksilmeksizin onun kazandığı kadar da ayrıca sevap kazanır. 'Bu sebeple, 2012 yılında Hacı Ahmet Pakel Vakfı kurucusu Hacı Ahmet Pakel Efendi Hz. tarafından, Kasr-ı Arifan Camii’nde başlatılan iftar yemeği, pandemi nedeniyle 2 yıl aradan sonra tekrar devam ediyor. Hacı Ahmet Pakel Camii’nin tamamlanmasının ardından bu yıl ki iftar programı vakıf binasında düzenlenmeye başladı. “BU YIL Kİ İFTAR PROGRAMIMIZ VAKIF BİNASINDA DÜZENLENECEK”    Pandemi nedeniyle 2 yıldır iftar programının düzenlenmediğini belirten, Hacı Ahmet Pakel Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Arif Seylan Efendi, “Her yıl düzenlediğimiz iftar programımızı bu yıl yeniden devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Rabbimize şükürler olsun ki, pandemi sürecinin ardından her yıl olduğu gibi bu yılda diğer illerdeki vakıf şubelerimizde de iftar programlarımız başladı. İftar programımızın tüm ülkeye yayılmasını örnek olmasını diliyoruz. Tüm Denizlili vatandaşlarımızı iftar yemeğimize bekliyoruz” dedi.
Denizli’de 2012 yılından itibaren Kasr-ı Arifan Camii’nde başlatılan iftar programı bu yıl Hacı Ahmet Pakel Camii’nin tamamlanmasının ardından vakıf binasında gerçekleştiriliyor. Ramazan-ı Şerif ayında geleneksel hal alan Hacı Ahmet Pakel Vakfı pandemi sonrası bu yılda vatandaşlara iftar yemeği vermeye devam ediyor.

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif ayında geleneksel hal alan Hacı Ahmet Pakel Vakfı bu yılda vatandaşlara iftar yemeği vermeye devam ediyor. 2012 yılından itibaren Kasr-ı Arifan Camii’nde başlatılan iftar programı bu yıl Hacı Ahmet Pakel Camii’nin tamamlanmasının ardından vakıf binasında gerçekleştiriliyor. ‘Kim bir oruçluyu iftar ettirirse bu, onun günahlarının bağışlanmasına ve cehennemden kurtulmasına sebep olur, iftar ettirdiği Müslüman'ın aldığı sevaptan bir şey eksilmeksizin onun kazandığı kadar da ayrıca sevap kazanır. 'Bu sebeple, 2012 yılında Hacı Ahmet Pakel Vakfı kurucusu Hacı Ahmet Pakel Efendi Hz. tarafından, Kasr-ı Arifan Camii’nde başlatılan iftar yemeği, pandemi nedeniyle 2 yıl aradan sonra tekrar devam ediyor. Hacı Ahmet Pakel Camii’nin tamamlanmasının ardından bu yıl ki iftar programı vakıf binasında düzenlenmeye başladı.

“BU YIL Kİ İFTAR PROGRAMIMIZ VAKIF BİNASINDA DÜZENLENECEK”   

Pandemi nedeniyle 2 yıldır iftar programının düzenlenmediğini belirten, Hacı Ahmet Pakel Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Arif Seylan Efendi, “Her yıl düzenlediğimiz iftar programımızı bu yıl yeniden devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Rabbimize şükürler olsun ki, pandemi sürecinin ardından her yıl olduğu gibi bu yılda diğer illerdeki vakıf şubelerimizde de iftar programlarımız başladı. İftar programımızın tüm ülkeye yayılmasını örnek olmasını diliyoruz. Tüm Denizlili vatandaşlarımızı iftar yemeğimize bekliyoruz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.