Hakan Kutlu: “Duran toptan yediğimiz gol maçın sonucunu tayin etti”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2021 - 08:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Hakan Kutlu: “Duran toptan yediğimiz gol maçın sonucunu tayin etti”

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Duran toptan yediğimiz gol maçın sonucunu tayin etti. Buradan en az 1 puanla dönebilirdik” diye konuştu.   Süper Lig’in 32. haftasında Denizlispor deplasmanda Fenerbahçe’ye 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Fenerbahçe’yi 3 puan kazandıkları için tebrik ederek, “Oyuna baktığımızda özellikle oyunun ilk yarısında pozisyona giren, rakibe pozisyon vermeyen Denizlispor vardı. Girmiş olduğumuz pozisyonları değerlendirsek farklı yere giderdi. Öne geçtiğimiz takdirde Fenerbahçe’nin üzerindeki baskı artacaktı. Bizim girmiş olduğumuz 3 tane çok net gol pozisyonu vardı, bunu daha da arttırabilirdik, arkadaki boşluklardan faydalanıp. 45 ve 49. dakikalar arasında Fenerbahçe’nin üst üste kullanmış olduğu korner atışından hariç baskı yemeden ikinci yarı tamamladık. Duran toptan yediğimiz gol maçın sonucunu tayin etti. Buradan en az 1 puanla dönebilirdik. Gol pozisyonlarını golle buluşturabilsek 3 puanla da dönebilirdik. Perşembe günü çok önemli bir maç var 3 puan alırsak lige tutunacağız. Kalan haftalarda kazanabileceğimiz maçlar var. Bu maçı unutup, eksikleri oyuncularla konuşup Kasımpaşa maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Duran toptan yediğimiz gol maçın sonucunu tayin etti. Buradan en az 1 puanla dönebilirdik” diye konuştu.

 


Süper Lig’in 32. haftasında Denizlispor deplasmanda Fenerbahçe’ye 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Fenerbahçe’yi 3 puan kazandıkları için tebrik ederek, “Oyuna baktığımızda özellikle oyunun ilk yarısında pozisyona giren, rakibe pozisyon vermeyen Denizlispor vardı. Girmiş olduğumuz pozisyonları değerlendirsek farklı yere giderdi. Öne geçtiğimiz takdirde Fenerbahçe’nin üzerindeki baskı artacaktı. Bizim girmiş olduğumuz 3 tane çok net gol pozisyonu vardı, bunu daha da arttırabilirdik, arkadaki boşluklardan faydalanıp. 45 ve 49. dakikalar arasında Fenerbahçe’nin üst üste kullanmış olduğu korner atışından hariç baskı yemeden ikinci yarı tamamladık. Duran toptan yediğimiz gol maçın sonucunu tayin etti. Buradan en az 1 puanla dönebilirdik. Gol pozisyonlarını golle buluşturabilsek 3 puanla da dönebilirdik. Perşembe günü çok önemli bir maç var 3 puan alırsak lige tutunacağız. Kalan haftalarda kazanabileceğimiz maçlar var. Bu maçı unutup, eksikleri oyuncularla konuşup Kasımpaşa maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.