Hasta taşıyan ambulans kaza yaptı 1'i ağır 6 yaralı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2016 - 09:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hasta taşıyan ambulans kaza yaptı 1'i ağır 6 yaralı

denizli haber / denizli 20 haber / Hasta taşıyan ambulans kaza yaptı 1'i ağır 6 yaralı

Denizli’de, İzmir yolu üzeri Hal Kavşağı mevkiinde ambulans ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 ağır 6 kişi yaralandı.    Edinilen bilgilere göre, Aydın’dan Denizli’ye hasta taşıyan özel bir hastaneye ait Ahmet Topçu yönetimindeki 09 RH 2290 plakalı ambulans, Denizli İzmir yolu üzeri Hal Kavşağı mevkiine geldiğinde Yücel Er yönetimindeki 20 SE 297 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Aşırı hızlı olduğu ileri sürülen ambulansın çarpışmanın etkisiyle takla atarak, yaklaşık 100 metre sürüklendi. Kazayı gören vatandaşların durumu 112 Acil Servise bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.   Kaza sonucu ambulansta hasta olarak nakledilen Melek Asat ağır yaralanırken, hasta yakını Fatma Aydın, acil tıp teknisyenleri Cem Yıldırım ve İbrahim Akbıyık, ambulans doktoru Kamil Gaigulin ve hafif ticari aracın şöförü Yücel Er hafif şekilden yaralandı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları Denizli Devlet Hastanesi Servergazi Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırdı. Aydın’dan ambulansla getirilen hastanın durumunun ağır olduğu bildirildi. Kaza nedeniyle İzmir yolundaki ulaşım yan yoldan sağlandı. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.    
denizli haber / denizli 20 haber / Hasta taşıyan ambulans kaza yaptı 1'i ağır 6 yaralı

Denizli’de, İzmir yolu üzeri Hal Kavşağı mevkiinde ambulans ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 ağır 6 kişi yaralandı. 

 


Edinilen bilgilere göre, Aydın’dan Denizli’ye hasta taşıyan özel bir hastaneye ait Ahmet Topçu yönetimindeki 09 RH 2290 plakalı ambulans, Denizli İzmir yolu üzeri Hal Kavşağı mevkiine geldiğinde Yücel Er yönetimindeki 20 SE 297 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Aşırı hızlı olduğu ileri sürülen ambulansın çarpışmanın etkisiyle takla atarak, yaklaşık 100 metre sürüklendi. Kazayı gören vatandaşların durumu 112 Acil Servise bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

 

Kaza sonucu ambulansta hasta olarak nakledilen Melek Asat ağır yaralanırken, hasta yakını Fatma Aydın, acil tıp teknisyenleri Cem Yıldırım ve İbrahim Akbıyık, ambulans doktoru Kamil Gaigulin ve hafif ticari aracın şöförü Yücel Er hafif şekilden yaralandı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları Denizli Devlet Hastanesi Servergazi Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırdı. Aydın’dan ambulansla getirilen hastanın durumunun ağır olduğu bildirildi. Kaza nedeniyle İzmir yolundaki ulaşım yan yoldan sağlandı.


Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.