Hırsızlık olayında, 7 yıl önce işlenen cinayet aydınlatıldı

ASAYİŞ 25.03.2021 - 12:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Hırsızlık olayında, 7 yıl önce işlenen cinayet aydınlatıldı

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında, kendilerini kaymakamlık personeli olarak tanıtan 3 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerden alınan DNA örneği ile kasten adam yaralama ve 7 yıl önce işlenen cinayet aydınlatıldı.   Denizli’nin Pamukkale ilçesi Yeniköy mahallesinde meydana gelen evden hırsızlık ve dolandırıcılık olayı ile ilgili yapılan kapsamlı çalışmalar sonucunda, hırsızlık olayını kendilerini kaymakamlık personeli olarak tanıtıp odun-kömür yardımı yapacakları bahanesi ile K.K. (19), S.K. (34) ve A.D. (24)  isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edildi. Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ile Pamukkale ve Çardak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından müşterek yapılan başarılı bir operasyon sonucunda K.K., S.K. ve A.D. İsimli şahıslar kısa süre içerisinde çaldıkları paralar ile birlikte yakalandı.   7 YIL ÖNCEKİ CİNAYET ÇÖZÜLDÜ Olay sonrasında şüpheli şahıslardan kan ve DNA örnekleri alındı. Jandarma Kriminal Daire Başkanlığınca yapılan analizde JASAT timlerince yakalanan şüphelilerin kan örneklerinin incelemesi sonucunda S.K. İsimli şahıstan alınan DNA örneğinin; İzmir’de 2014 yılında meydana gelen kasten yaralama 2018 yılında meydana gelen kasten adam öldürme olaylarında kullanılan tabanca üzerinden alınan DNA örnekleri ile eşleşti.   3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI Operasyon neticesinde 7 faili meçhul olay aydınlatılırken şüpheli şahıslar sevk edildikleri adliyeden çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.      

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında, kendilerini kaymakamlık personeli olarak tanıtan 3 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerden alınan DNA örneği ile kasten adam yaralama ve 7 yıl önce işlenen cinayet aydınlatıldı.

 

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Yeniköy mahallesinde meydana gelen evden hırsızlık ve dolandırıcılık olayı ile ilgili yapılan kapsamlı çalışmalar sonucunda, hırsızlık olayını kendilerini kaymakamlık personeli olarak tanıtıp odun-kömür yardımı yapacakları bahanesi ile K.K. (19), S.K. (34) ve A.D. (24)  isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edildi. Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ile Pamukkale ve Çardak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından müşterek yapılan başarılı bir operasyon sonucunda K.K., S.K. ve A.D. İsimli şahıslar kısa süre içerisinde çaldıkları paralar ile birlikte yakalandı.

 

7 YIL ÖNCEKİ CİNAYET ÇÖZÜLDÜ

Olay sonrasında şüpheli şahıslardan kan ve DNA örnekleri alındı. Jandarma Kriminal Daire Başkanlığınca yapılan analizde JASAT timlerince yakalanan şüphelilerin kan örneklerinin incelemesi sonucunda S.K. İsimli şahıstan alınan DNA örneğinin; İzmir’de 2014 yılında meydana gelen kasten yaralama 2018 yılında meydana gelen kasten adam öldürme olaylarında kullanılan tabanca üzerinden alınan DNA örnekleri ile eşleşti.

 

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Operasyon neticesinde 7 faili meçhul olay aydınlatılırken şüpheli şahıslar sevk edildikleri adliyeden çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.