Honaz Ve Konak Belediyeleri Kardeş İlçe Oldu

GENEL 08.11.2019 - 10:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Honaz Ve Konak Belediyeleri Kardeş İlçe Oldu

Honaz Belediye Meclisi’nde oybirliğiyle alınan kararın ardından İzmir’in Konak ilçesi ile Honaz ilçesi kardeş ilçe oldu.   Honaz Belediye Meclisi Kasım ayı oturumu yapıldı. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ve meclis üyelerinin tamamının katıldığı oturumda ilçe için güzel bir karar alındı. Kasım ayı oturum maddeleri arasında yer alan İzmir’in Konak ilçesinin kardeş şehir ilan edilmesi maddesi tüm meclis üyelerinin oyuyla geçti.     Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ‘’Konak Belediye Başkanı Abdül Batur aslen Honazlı olan ve çocukluğu burada geçmiş bir büyüğümüz. Kendisi şu anda birçok ilden daha fazla nüfusu olan Konak ilçesini yönetiyor. Konak ilçesiyle kardeş ilçe olmamızın birçok avantajı olacak inşallah. Bu yüzden ben alınan bu kararı çok önemli buluyorum. Kardeş şehir olmamızın oybirliğiyle geçmesi de beni çok mutlu etti. Tüm meclis üyelerine teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.    

Honaz Belediye Meclisi’nde oybirliğiyle alınan kararın ardından İzmir’in Konak ilçesi ile Honaz ilçesi kardeş ilçe oldu.

 

Honaz Belediye Meclisi Kasım ayı oturumu yapıldı. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ve meclis üyelerinin tamamının katıldığı oturumda ilçe için güzel bir karar alındı. Kasım ayı oturum maddeleri arasında yer alan İzmir’in Konak ilçesinin kardeş şehir ilan edilmesi maddesi tüm meclis üyelerinin oyuyla geçti.

 

 

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ‘’Konak Belediye Başkanı Abdül Batur aslen Honazlı olan ve çocukluğu burada geçmiş bir büyüğümüz. Kendisi şu anda birçok ilden daha fazla nüfusu olan Konak ilçesini yönetiyor. Konak ilçesiyle kardeş ilçe olmamızın birçok avantajı olacak inşallah. Bu yüzden ben alınan bu kararı çok önemli buluyorum. Kardeş şehir olmamızın oybirliğiyle geçmesi de beni çok mutlu etti. Tüm meclis üyelerine teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.