Hurdaya dönen otomobilden ağır yaralı çıkarılan sürücü hastane yolunda hayatını kaybetti

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.10.2021 - 07:42, Güncelleme: 09.10.2021 - 07:42
 

Hurdaya dönen otomobilden ağır yaralı çıkarılan sürücü hastane yolunda hayatını kaybetti

Denizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, şarampole uçtu. Araçtan sıkışarak ağır yaralanan sürücü, hastane yolunda hayatını kaybetti.

Kaza, Merkezefendi ilçesi Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Musa Şahin (47), idaresindeki 07 AJV 306 plakalı otomobili ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Takla atarak şarampole uçan araçta sürücü Şahin, sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışarak itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan ve ağır yaralanan Şahin’e ilk müdahalede bulunan sağlık ekipleri ambulans ile hastaneye yetiştirmek için yola çıktı. Ağır yaralı Şahin, hastane yolunda hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından hurdaya dönen otomobil çekici ile kaldırıldı. Şahin’in cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. <iframe width="750" height="350" src="https://www.youtube.com/embed/2vZd5g3ageQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Denizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, şarampole uçtu. Araçtan sıkışarak ağır yaralanan sürücü, hastane yolunda hayatını kaybetti.

Kaza, Merkezefendi ilçesi Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Musa Şahin (47), idaresindeki 07 AJV 306 plakalı otomobili ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Takla atarak şarampole uçan araçta sürücü Şahin, sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışarak itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan ve ağır yaralanan Şahin’e ilk müdahalede bulunan sağlık ekipleri ambulans ile hastaneye yetiştirmek için yola çıktı. Ağır yaralı Şahin, hastane yolunda hayatını kaybetti.


Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından hurdaya dönen otomobil çekici ile kaldırıldı. Şahin’in cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

<iframe width="750" height="350" src="https://www.youtube.com/embed/2vZd5g3ageQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.