İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde FETÖ incelemesi

DENİZLİ 08.10.2016 - 09:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde FETÖ incelemesi

denizli haber / denizli 20 haber / İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde FETÖ incelemesi

Denizli Serinhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün müfettiş incelemesine tabi tutulduğu  öğrenildi.   Serinhisar İlçe Eğitim Müdürlüğü’ne, ücretli öğretmen olarak atanan bazı kişilerin FETÖ-PDY terör operasyonu neticesinde tutuklanması ve tutuklanan bazı kişilerin eşlerine görev verilmesi iddiasıyla yapılan tahkikatın devam ettiği kaydedildi.   İlçede düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve daha sonra tutuklanan Keşkek Cami İmam-Hatibi A.Y. ile aynı kapsamda cezaevine gönderilen E.K. ile H.Ç.'ın eşleri G.K. ve H.Ç.'nin iki yıl süreyle “ücretli öğretmen” kapsamında ilçe merkezi ve Yatağan Mahallesi’nde görev verildiği öne sürüldü.   İddiaları araştırmak üzere Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müfettişlerinin geçen hafta itibariyle ilçeye geldikleri ve konu hakkında Serinhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve yetkililerin ifadelerine başvurduğu resmi evraklarında incelemeye alındığı kaydedildi.   Kaynak: Serinhisarınsesi  
denizli haber / denizli 20 haber / İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde FETÖ incelemesi

Denizli Serinhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün müfettiş incelemesine tabi tutulduğu  öğrenildi.

 

Serinhisar İlçe Eğitim Müdürlüğü’ne, ücretli öğretmen olarak atanan bazı kişilerin FETÖ-PDY terör operasyonu neticesinde tutuklanması ve tutuklanan bazı kişilerin eşlerine görev verilmesi iddiasıyla yapılan tahkikatın devam ettiği kaydedildi.

 

İlçede düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve daha sonra tutuklanan Keşkek Cami İmam-Hatibi A.Y. ile aynı kapsamda cezaevine gönderilen E.K. ile H.Ç.'ın eşleri G.K. ve H.Ç.'nin iki yıl süreyle “ücretli öğretmen” kapsamında ilçe merkezi ve Yatağan Mahallesi’nde görev verildiği öne sürüldü.

 

İddiaları araştırmak üzere Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müfettişlerinin geçen hafta itibariyle ilçeye geldikleri ve konu hakkında Serinhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve yetkililerin ifadelerine başvurduğu resmi evraklarında incelemeye alındığı kaydedildi.

 

Kaynak: Serinhisarınsesi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.