İlçede kar esnafı olumsuz etkiledi

DENİZLİ 16.02.2021 - 20:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

İlçede kar esnafı olumsuz etkiledi

Denizli’nin Tavas ilçesinde akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı sürücü ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Esnaflar kaldırımlarda ki kar birikintilerini süpürge ve küreklerle temizledi.   Denizli’nin Tavas ilçesinde devam eden kar yağışı akşam saatlerinde etkisini giderek arttırdı. Kar yağışı tipi şeklinde devam ederken sıcaklıklar ise sıfırın altına düştü. Kar yağışıyla birlikte oluşan don olayları sürücü ve yayalara zor anlar yaşattı. Araçlar kayma riskiyle karşı karşıya kalmalarına rağmen ilerlemeye devam etti. Kar yağışıyla birlikte kaldırımlar beyaza büründü. Bazı esnaflar vatandaşların kayarak düşmemesi için süpürge ve kürekler ile kaldırımları temizledi.

Denizli’nin Tavas ilçesinde akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı sürücü ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Esnaflar kaldırımlarda ki kar birikintilerini süpürge ve küreklerle temizledi.

 

Denizli’nin Tavas ilçesinde devam eden kar yağışı akşam saatlerinde etkisini giderek arttırdı. Kar yağışı tipi şeklinde devam ederken sıcaklıklar ise sıfırın altına düştü. Kar yağışıyla birlikte oluşan don olayları sürücü ve yayalara zor anlar yaşattı. Araçlar kayma riskiyle karşı karşıya kalmalarına rağmen ilerlemeye devam etti. Kar yağışıyla birlikte kaldırımlar beyaza büründü. Bazı esnaflar vatandaşların kayarak düşmemesi için süpürge ve kürekler ile kaldırımları temizledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.