Denizli Kayak Merkezi'ne ekipler ulaştı!

DENİZLİ 26.01.2019 - 09:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Kayak Merkezi'ne ekipler ulaştı!

Denizli’nin Tavas ilçesindeki kayak merkezinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan vatandaşların kurtarma çalışmaları devam ediyor. Sabah saatlerinde bölgeye ulaşan ekipler tahliye işlemlerine başladı.   Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait Denizli Kayak Merkezi’ne giden ziyaretçiler dönüş yolunda yoğun tipi ve sürgün nedeniyle trafikte ilerleyemeyince kayak tesislerinde mahsur kaldı.  Denizli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların mağdur olmamaları için duruma müdahale ederek mahsur kalanları tesislerde misafir etti.   Ekiplerin çalışmaları sonucu sabah saatlerinde sevindirici haber geldi.  Mahsur kalanlar arasında yer alan Nikados Kurucu Başkanı ve Kayak Hocası Hakan Keysan, sosyal medya hesabından paylaştığı bildiride, Jandarmanın Kayak Merkezi tesislerine ulaştığını ve tahliyelerin yavaş yavaş yapılacağını belirtti.  Jandarma ekiplerinin yaptığı konuşma üzerine vatandaşların bu habere çok sevindiğini belirten Keysan, emeği geçenlere ve tesis personelinin çok çabaladığını ifade ederken herkese teşekkür etti.  

Denizli’nin Tavas ilçesindeki kayak merkezinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan vatandaşların kurtarma çalışmaları devam ediyor. Sabah saatlerinde bölgeye ulaşan ekipler tahliye işlemlerine başladı.

 

Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait Denizli Kayak Merkezi’ne giden ziyaretçiler dönüş yolunda yoğun tipi ve sürgün nedeniyle trafikte ilerleyemeyince kayak tesislerinde mahsur kaldı.  Denizli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların mağdur olmamaları için duruma müdahale ederek mahsur kalanları tesislerde misafir etti.

 

Ekiplerin çalışmaları sonucu sabah saatlerinde sevindirici haber geldi.  Mahsur kalanlar arasında yer alan Nikados Kurucu Başkanı ve Kayak Hocası Hakan Keysan, sosyal medya hesabından paylaştığı bildiride, Jandarmanın Kayak Merkezi tesislerine ulaştığını ve tahliyelerin yavaş yavaş yapılacağını belirtti.  Jandarma ekiplerinin yaptığı konuşma üzerine vatandaşların bu habere çok sevindiğini belirten Keysan, emeği geçenlere ve tesis personelinin çok çabaladığını ifade ederken herkese teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.