Denizlili gurbetçi otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti

ASAYİŞ 22.06.2020 - 07:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlili gurbetçi otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde 73 yaşındaki Denizlili gurbetçinin ölümüne sebep olan sürücü kaza sonrası olay yerinden kaçtı.   Edinilen bilgiye göre, kaza, Kuyucak İlçesi Pamukören Mahallesi’nde meydana geldi. M.A’nın (32) kullandığı 20 GK 458 plakalı otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan Zeynep Aydın’a (73) çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaşlı gurbetçi kadın metrelerce ileriye savruldu.   Kaza sonrası otomobil sürücüsü kaza yerinde aracını bırakarak kaçtı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Zeynep Aydın’ın hayatını kaybettiği belirlendi.   Polis kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. Telsiz anonsu ile sürücünün kaçtığı bilgisi üzerine kentin giriş ve çıkışlarında önlem alındı. yapılan kontroller sonucu sürücü M.A., Aydın'ın Nazilli ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.    Öte yandan, Zeynep Aydın’ın Almanya’dan dün akşam saatlerinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan yakınları tarafından alındığı belirtildi. Yaşlı kadın ve ailesi Denizli’ye gelirken yolda yemek molası verdikleri kazanın bu esnada meydana geldiği öğrenildi.

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde 73 yaşındaki Denizlili gurbetçinin ölümüne sebep olan sürücü kaza sonrası olay yerinden kaçtı.

 

Edinilen bilgiye göre, kaza, Kuyucak İlçesi Pamukören Mahallesi’nde meydana geldi. M.A’nın (32) kullandığı 20 GK 458 plakalı otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan Zeynep Aydın’a (73) çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaşlı gurbetçi kadın metrelerce ileriye savruldu.

 

Kaza sonrası otomobil sürücüsü kaza yerinde aracını bırakarak kaçtı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Zeynep Aydın’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

 

Polis kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. Telsiz anonsu ile sürücünün kaçtığı bilgisi üzerine kentin giriş ve çıkışlarında önlem alındı. yapılan kontroller sonucu sürücü M.A., Aydın'ın Nazilli ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. 

 

Öte yandan, Zeynep Aydın’ın Almanya’dan dün akşam saatlerinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan yakınları tarafından alındığı belirtildi. Yaşlı kadın ve ailesi Denizli’ye gelirken yolda yemek molası verdikleri kazanın bu esnada meydana geldiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.