İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı görev dağılımını yaptı

SİYASET 29.07.2020 - 14:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı görev dağılımını yaptı

Raziye Akışık’ın il başkanlığında yeni bir döneme giren İyi Parti’de il yönetimi görev dağılımını yaptı. 22 kişilik divan kurulunda 7 bayan isim yer aldı.   İyi Parti Denizli İl Teşkilatından il kongresinin ardından göreve gelen yönetim görev dağılımlarını yaptı. Raziye Akışık başkanlığında bir araya gelen yönetim divan kurulunu da teşkil ettirdi. Görev dağılımı sonrasında konuşan İl Başkanı Raziye Akışık, görev alan isimlere hayırlı olmasını dileyerek birlikte güçlü bir şekilde yola devam edeceklerini söyledi. Bayanların divan kurulunda önemli görevler aldığını ifade eden Akışık, “Genel başkanı kadın olan bir partide kadınların daha aktif görev alması gayet doğal beklenen bir süreçti. Bizler de görev dağılımı esnasında bayanlara duyduğumuz güvenin bir göstergesi olarak onlara daha çok görev ve yetki verdik vermeye de devam edeceğiz. El ele hedefe yürüyeceğiz” dedi.     İl Başkanı Raziye Akışık ile birlikte yedi kadın yönetim kurulu üyesinin etkin görevler aldığı yönetimde isimler ve aldığı görevler şu şekilde belirlendi.   İL BAŞKANLIK DİVANI                    İL BAŞKANI        RAZİYE AKIŞIK    İL SEKRETERİ     HÜSEYİN AY       İŞADAMI  (KÖMÜR TİCARETİ) İL MUHASİBİ      AYŞE TOMAŞOĞLU         ( E. BANKACI, SİGORTA ACENTASı) TEŞKİLAT İŞLERİNDEN SOR. İL. BŞK. YRD.             KAMİL UÇARCI    ( İŞ İNSANI) SİYASİ İŞLERDEN SOR. İL. BŞK. YRD.        SÜLEYMAN KAYNAR        (UZM. DR, ESKİ İL SAĞLIK MÜD.) YEREL YÖNETİMLERDEN SOR.İL.BŞK.YRD             SAVAŞ SÜTCÜ    (İNŞAAT SEKTÖRÜ) SEÇİM İŞLERİNDEN SOR. İL. BŞK. YRD.   ŞAHİN CENGİZ   (EMEKLİ ) HUKUK ve İNSAN HAKLARINDAN SOR. İL BŞK. YRD.        BAYRAM CAN ÇAPAR      (AVUKAT) MEDYA ve BASINDAN SOR. İL BŞK.YRD. HÜSEYİN ÖZDEMİR        ( ÖĞRENCİ) PROPAGAN ve TANITIMDAN SOR. İL BŞK.YRD    ŞULE NAMLI       (ÖĞRETMEN, REKLAM DANIŞMANI) STRATEJİ ve TOPLUMSAL POL. SOR.İL.BŞK YRD ELVAN AYDOĞAN           ( ESNAF) ULUSLARARASI İLİŞKİLERDEN SOR. İL BAŞKAN YRD.       SULTAN KÖSE    (ADLİ, NOTERLER YEM. MÜTERCİM) TERCÜMAN GENÇLİK POLİTİKALARINDAN SOR.İL.BŞK.YRD.  FURKAN KÖSE    (İŞ İNSANI) KADIN POLİTİKALARINDAN SOR.İL.BŞK.YRD.      MERAL KOCAMAN           (EV HANIMI) SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN SOR.İL.BŞK.YRD      NEVİN ÖZ            (OPTİSYEN) TARIM VE HAYVANCILIK POL. SOR.İL.BŞK.YRD   GÜVEN ACAR     (ÇİFTÇİ) EĞİTİM, KÜLTÜR ve SANATTAN SOR.İL.BŞK.YRD              ÖMER YENER ERGÜR      (EĞİTİM YÖNETİCİSİ) HALKLA İLİŞKİLER VE PROTOKOLDEN SOR.İL.BŞK.YRD.   ZAHİDE ERSOY   (EV HANIMI) SANAYİ, TURİZM VE TEKNOLOJİDEN SOR.İL.BŞK.YRD.    YUSUF KAYA       (TURİZMCİ) SAĞLIK POLİTİKALARINDAN SOR.İL.BŞK.YRD.     ABDULLAH EREN            (OP.DR.ORTAPEDİ VE EĞİTİM SEKTÖRÜ) ESNAF ve SANATKARLARLA İLİŞKİ. SOR.İL.BŞK.YRD.       ORHAN DÜZTABANOĞLU            ( OTOMATİV ) ARAŞTIRMA ve GELİŞTİRMEDEN SOR.İL.BŞK.YRD            ÖZGÜR BOZDAĞ               (ÖĞRETMEN)    

Raziye Akışık’ın il başkanlığında yeni bir döneme giren İyi Parti’de il yönetimi görev dağılımını yaptı. 22 kişilik divan kurulunda 7 bayan isim yer aldı.

 

İyi Parti Denizli İl Teşkilatından il kongresinin ardından göreve gelen yönetim görev dağılımlarını yaptı. Raziye Akışık başkanlığında bir araya gelen yönetim divan kurulunu da teşkil ettirdi. Görev dağılımı sonrasında konuşan İl Başkanı Raziye Akışık, görev alan isimlere hayırlı olmasını dileyerek birlikte güçlü bir şekilde yola devam edeceklerini söyledi. Bayanların divan kurulunda önemli görevler aldığını ifade eden Akışık, “Genel başkanı kadın olan bir partide kadınların daha aktif görev alması gayet doğal beklenen bir süreçti. Bizler de görev dağılımı esnasında bayanlara duyduğumuz güvenin bir göstergesi olarak onlara daha çok görev ve yetki verdik vermeye de devam edeceğiz. El ele hedefe yürüyeceğiz” dedi.

 

 

İl Başkanı Raziye Akışık ile birlikte yedi kadın yönetim kurulu üyesinin etkin görevler aldığı yönetimde isimler ve aldığı görevler şu şekilde belirlendi.

 

İL BAŞKANLIK DİVANI                   

İL BAŞKANI        RAZİYE AKIŞIK   

İL SEKRETERİ     HÜSEYİN AY       İŞADAMI  (KÖMÜR TİCARETİ)

İL MUHASİBİ      AYŞE TOMAŞOĞLU         ( E. BANKACI, SİGORTA ACENTASı)

TEŞKİLAT İŞLERİNDEN SOR. İL. BŞK. YRD.             KAMİL UÇARCI    ( İŞ İNSANI)

SİYASİ İŞLERDEN SOR. İL. BŞK. YRD.        SÜLEYMAN KAYNAR        (UZM. DR, ESKİ İL SAĞLIK MÜD.)

YEREL YÖNETİMLERDEN SOR.İL.BŞK.YRD             SAVAŞ SÜTCÜ    (İNŞAAT SEKTÖRÜ)

SEÇİM İŞLERİNDEN SOR. İL. BŞK. YRD.   ŞAHİN CENGİZ   (EMEKLİ )

HUKUK ve İNSAN HAKLARINDAN SOR. İL BŞK. YRD.        BAYRAM CAN ÇAPAR      (AVUKAT)

MEDYA ve BASINDAN SOR. İL BŞK.YRD. HÜSEYİN ÖZDEMİR        ( ÖĞRENCİ)

PROPAGAN ve TANITIMDAN SOR. İL BŞK.YRD    ŞULE NAMLI       (ÖĞRETMEN, REKLAM DANIŞMANI)

STRATEJİ ve TOPLUMSAL POL. SOR.İL.BŞK YRD ELVAN AYDOĞAN           ( ESNAF)

ULUSLARARASI İLİŞKİLERDEN SOR. İL BAŞKAN YRD.       SULTAN KÖSE    (ADLİ, NOTERLER YEM. MÜTERCİM) TERCÜMAN

GENÇLİK POLİTİKALARINDAN SOR.İL.BŞK.YRD.  FURKAN KÖSE    (İŞ İNSANI)

KADIN POLİTİKALARINDAN SOR.İL.BŞK.YRD.      MERAL KOCAMAN           (EV HANIMI)

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN SOR.İL.BŞK.YRD      NEVİN ÖZ            (OPTİSYEN)

TARIM VE HAYVANCILIK POL. SOR.İL.BŞK.YRD   GÜVEN ACAR     (ÇİFTÇİ)

EĞİTİM, KÜLTÜR ve SANATTAN SOR.İL.BŞK.YRD              ÖMER YENER ERGÜR      (EĞİTİM YÖNETİCİSİ)

HALKLA İLİŞKİLER VE PROTOKOLDEN SOR.İL.BŞK.YRD.   ZAHİDE ERSOY   (EV HANIMI)

SANAYİ, TURİZM VE TEKNOLOJİDEN SOR.İL.BŞK.YRD.    YUSUF KAYA       (TURİZMCİ)

SAĞLIK POLİTİKALARINDAN SOR.İL.BŞK.YRD.     ABDULLAH EREN            (OP.DR.ORTAPEDİ VE EĞİTİM SEKTÖRÜ)

ESNAF ve SANATKARLARLA İLİŞKİ. SOR.İL.BŞK.YRD.       ORHAN DÜZTABANOĞLU            ( OTOMATİV )

ARAŞTIRMA ve GELİŞTİRMEDEN SOR.İL.BŞK.YRD            ÖZGÜR BOZDAĞ               (ÖĞRETMEN)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.