Başkan Zolan canlı hayvan pazarını ziyaret etti

BÜYÜKŞEHİR 30.07.2020 - 10:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Zolan canlı hayvan pazarını ziyaret etti

Kurban Bayramı öncesi DTB Canlı Hayvan Pazarı'nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "DTB'nin yapmış olduğu, bizlerin de Büyükşehir Belediyesi olarak desteklediği Canlı Hayvan Pazarı Türkiye’ye örnek bir proje" dedi.   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı öncesi Denizli Ticaret Borsası (DTB) Canlı Hayvan Pazarı'nı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan'a DTB Başkanı İbrahim Tefenlili, DTB Genel Sekreteri Ali Şahin ve beraberindekiler eşlik etti. Bir süre pazarı gezen Başkan Osman Zolan, esnafa hayırlı işler dileyerek vatandaşlarla sohbet etti. Pazar hakkında bilgi veren Genel Sekreter Şahin, tesisin su sıkıntısını çözen Büyükşehir DESKİ'ye teşekkür ederek, Büyükşehir Belediyesinin bölgenin tüm temizlik işleri ile de yakından ilgilendiğini anlattı. DTB Başkanı Tefenlili ise, Sağlık Bakanlığı'nca belirlenen tüm pandemi tedbirlerini aldıklarını vurgulayarak, "Halkımız daha güvenli alışveriş yapsın ve dini vecibesini rahatlıkla yerine getirsin diye Büyükşehir Belediyemizin ve Başkanımız Osman Zolan’ın bizlere çok büyük destekleri var. Burası bu şehrin. Bizim isteğimiz hem yetiştiricilerimiz memnun olsun hem alıcılarımız" dedi.     Başkan Zolan: "Türkiye’ye örnek bir proje"   Başkan Osman Zolan da, DTB Canlı Hayvan Pazarı'nın Denizli'nin güzel eserlerinden biri olduğunu belirterek, "Denizli Ticaret Borsamızın yapmış olduğu, bizlerin de Büyükşehir Belediyesi olarak desteklediğimiz güzel bir proje burası. Türkiye’ye örnek bir proje. Denizli Ticaret Borsamız işletme anlamında da en üst düzeyde hassasiyet gösteriyor. Ülkemizin ve şehrimizin dört bir tarafından buraya getirilen büyükbaş ve küçükbaş hayvanların kontrolleri yapılıyor, gerek hijyen gerekse sağlık anlamında en üst noktada hassasiyet gösteriliyor" dedi.     Bayram boyunca açık olacak   Canlı Hayvan Pazarı'nın Kurban Bayramı boyunca açık olacağını duyuran Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Biz hem esnafımıza hayırlı işler dilemeye, hem de hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını tebrik etmeye geldik. Burası kurban almak için güzel bir ortam. Kimsenin aldatılmasının söz konusu olmadığı bir canlı hayvan pazarı. Ben vatandaşlarımızın bayramını şimdiden tebrik ediyorum. Denizli Ticaret Borsası Başkanımız İbrahim Tefenlili başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum."  

Kurban Bayramı öncesi DTB Canlı Hayvan Pazarı'nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "DTB'nin yapmış olduğu, bizlerin de Büyükşehir Belediyesi olarak desteklediği Canlı Hayvan Pazarı Türkiye’ye örnek bir proje" dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı öncesi Denizli Ticaret Borsası (DTB) Canlı Hayvan Pazarı'nı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan'a DTB Başkanı İbrahim Tefenlili, DTB Genel Sekreteri Ali Şahin ve beraberindekiler eşlik etti. Bir süre pazarı gezen Başkan Osman Zolan, esnafa hayırlı işler dileyerek vatandaşlarla sohbet etti. Pazar hakkında bilgi veren Genel Sekreter Şahin, tesisin su sıkıntısını çözen Büyükşehir DESKİ'ye teşekkür ederek, Büyükşehir Belediyesinin bölgenin tüm temizlik işleri ile de yakından ilgilendiğini anlattı. DTB Başkanı Tefenlili ise, Sağlık Bakanlığı'nca belirlenen tüm pandemi tedbirlerini aldıklarını vurgulayarak, "Halkımız daha güvenli alışveriş yapsın ve dini vecibesini rahatlıkla yerine getirsin diye Büyükşehir Belediyemizin ve Başkanımız Osman Zolan’ın bizlere çok büyük destekleri var. Burası bu şehrin. Bizim isteğimiz hem yetiştiricilerimiz memnun olsun hem alıcılarımız" dedi.

 

 

Başkan Zolan: "Türkiye’ye örnek bir proje"

 

Başkan Osman Zolan da, DTB Canlı Hayvan Pazarı'nın Denizli'nin güzel eserlerinden biri olduğunu belirterek, "Denizli Ticaret Borsamızın yapmış olduğu, bizlerin de Büyükşehir Belediyesi olarak desteklediğimiz güzel bir proje burası. Türkiye’ye örnek bir proje. Denizli Ticaret Borsamız işletme anlamında da en üst düzeyde hassasiyet gösteriyor. Ülkemizin ve şehrimizin dört bir tarafından buraya getirilen büyükbaş ve küçükbaş hayvanların kontrolleri yapılıyor, gerek hijyen gerekse sağlık anlamında en üst noktada hassasiyet gösteriliyor" dedi.

 

 

Bayram boyunca açık olacak

 

Canlı Hayvan Pazarı'nın Kurban Bayramı boyunca açık olacağını duyuran Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Biz hem esnafımıza hayırlı işler dilemeye, hem de hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını tebrik etmeye geldik. Burası kurban almak için güzel bir ortam. Kimsenin aldatılmasının söz konusu olmadığı bir canlı hayvan pazarı. Ben vatandaşlarımızın bayramını şimdiden tebrik ediyorum. Denizli Ticaret Borsası Başkanımız İbrahim Tefenlili başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.