Mesai başlamadan vatandaşlar vergi dairesine akın etti

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2020 - 08:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Mesai başlamadan vatandaşlar vergi dairesine akın etti

Vergi borçlarını yapılandırılmasına 1 hafta kala vatandaşlar, mesai saati başlamadan vergi dairesi önünde yoğunluk oluşturdu. Denizli’de sabahın erken saatlerinde mesai başlamadan vatandaşlar borçlarını yapılandırmak için vergi dairesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Polis ekipleri, vatandaşlara sosyal mesafe ve maske konusunda sık sık uyarılarda bulundu.   Vatandaşların uzun bir süredir beklediği yapılandırmada son günlerine gelinirken, yapılandırma başvurusu 31 Aralık 2020 tarihinde sona erecek.  

Vergi borçlarını yapılandırılmasına 1 hafta kala vatandaşlar, mesai saati başlamadan vergi dairesi önünde yoğunluk oluşturdu.


Denizli’de sabahın erken saatlerinde mesai başlamadan vatandaşlar borçlarını yapılandırmak için vergi dairesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Polis ekipleri, vatandaşlara sosyal mesafe ve maske konusunda sık sık uyarılarda bulundu.

 

Vatandaşların uzun bir süredir beklediği yapılandırmada son günlerine gelinirken, yapılandırma başvurusu 31 Aralık 2020 tarihinde sona erecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.