ÖĞ-DER: Terörün Her Türlüsünü Lanetliyoruz

DENİZLİ 15.02.2021 - 13:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

ÖĞ-DER: Terörün Her Türlüsünü Lanetliyoruz

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş, Gara'da gerçekleştirilen Pençe Kartal-2 Harekatı bölgesinde 13 kişinin şehit edilmesi ile ilgili mesaj yayımladı.    Başkan Geniş mesajında şu ifadelere yer verdi; "Terörün amacı halkı gruplara ayırmak, kin ve öfke büyütmek, kaos çıkarmak, toplumu ve siyaseti emperyalizmin planları çerçevesinde yönlendirmektir. Her nerede ve kime karşı olursa olsun PKK terörü başta olmak üzere tüm terör saldırılarını lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Rabbimiz milletimizi her türlü acıdan muhafaza eylesin. Herkes şunu bilsin ki Millet olarak Her zamankinden daha fazla birliğe ihtiyacımız vardır. Şehitlere rahmet okumak ve PKK ya lanet etmek dini ve milli bir duruştur. Dualarımız Mehmetçiğimize, lanetlerimizde PKK ve diğer terör örgütlerinedir. Dinimizi ve devletimizi her türlü yıkım faaliyeti terördür ve biz her türlü terörün karşısındayız."

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş, Gara'da gerçekleştirilen Pençe Kartal-2 Harekatı bölgesinde 13 kişinin şehit edilmesi ile ilgili mesaj yayımladı. 

 

Başkan Geniş mesajında şu ifadelere yer verdi; "Terörün amacı halkı gruplara ayırmak, kin ve öfke büyütmek, kaos çıkarmak, toplumu ve siyaseti emperyalizmin planları çerçevesinde yönlendirmektir. Her nerede ve kime karşı olursa olsun PKK terörü başta olmak üzere tüm terör saldırılarını lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Rabbimiz milletimizi her türlü acıdan muhafaza eylesin. Herkes şunu bilsin ki Millet olarak Her zamankinden daha fazla birliğe ihtiyacımız vardır. Şehitlere rahmet okumak ve PKK ya lanet etmek dini ve milli bir duruştur. Dualarımız Mehmetçiğimize, lanetlerimizde PKK ve diğer terör örgütlerinedir. Dinimizi ve devletimizi her türlü yıkım faaliyeti terördür ve biz her türlü terörün karşısındayız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.