Bakan Kasapoğlu’nun Denizli programı belli oldu

GÜNDEM 15.02.2021 - 14:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Bakan Kasapoğlu’nun Denizli programı belli oldu

Denizli’ye bir dizi ziyaret ve proje yatırım değerlendirmesi yapmak için gelecek olan Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun programı belli oldu.   Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun, Denizli ziyaret il ile ilgili valilikten yapılan açıklamada, belirlenen saat ve programın aynen veya değişikliğe uğramasının Bakan Kasapoğlu’nun belirlemesine göre değişebileceği belirtildi.   Bakan Kasapoğlu’nun ziyaret programı ise şu şekilde;   Bakan Kasapoğlu, 15 Şubat Pazartesi gün saat 14.00’da Ankara’dan Denizli’ye karayolu ile hareket ederek Denizli’ye gelecek. İlk olarak Valilik ziyareti ile programına başlayacak olan Bakan Kasapoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından 18.30’da İl Değerlendirme Toplantısı ile Pazartesi programını tamamlayacak.   Kasapoğlu, 16 Şubat Salı günü saat 11.00’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekçi Kongre Merkezi’nde yapılacak olan Ak Parti İl Kadın Kolları Kongresi ile programına başlayacak. Ardından Pamukkale Üniversitesi Genç Ofis Açılış Töreni ile TEKNOFEST ödül törenine katılacak. Yapılması planlanan Denizli yeni stadyum inşaat alanında incelemede bulunacak Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezi ziyaretinde Edebiyat söyleşisine katılacak. Bakan Kasapoğlu sırasıyla, Pamukkale Belediye Başkanlığı, AK Parti İl Başkanlığı ve aile ziyaretlerinin ardından  programını tamalayan Kasapoğlu, Anakara’ya hareket etmek üzere Denizli’den ayrılacak.

Denizli’ye bir dizi ziyaret ve proje yatırım değerlendirmesi yapmak için gelecek olan Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun programı belli oldu.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun, Denizli ziyaret il ile ilgili valilikten yapılan açıklamada, belirlenen saat ve programın aynen veya değişikliğe uğramasının Bakan Kasapoğlu’nun belirlemesine göre değişebileceği belirtildi.

 

Bakan Kasapoğlu’nun ziyaret programı ise şu şekilde;

 

Bakan Kasapoğlu, 15 Şubat Pazartesi gün saat 14.00’da Ankara’dan Denizli’ye karayolu ile hareket ederek Denizli’ye gelecek. İlk olarak Valilik ziyareti ile programına başlayacak olan Bakan Kasapoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından 18.30’da İl Değerlendirme Toplantısı ile Pazartesi programını tamamlayacak.

 

Kasapoğlu, 16 Şubat Salı günü saat 11.00’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekçi Kongre Merkezi’nde yapılacak olan Ak Parti İl Kadın Kolları Kongresi ile programına başlayacak. Ardından Pamukkale Üniversitesi Genç Ofis Açılış Töreni ile TEKNOFEST ödül törenine katılacak. Yapılması planlanan Denizli yeni stadyum inşaat alanında incelemede bulunacak Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezi ziyaretinde Edebiyat söyleşisine katılacak. Bakan Kasapoğlu sırasıyla, Pamukkale Belediye Başkanlığı, AK Parti İl Başkanlığı ve aile ziyaretlerinin ardından  programını tamalayan Kasapoğlu, Anakara’ya hareket etmek üzere Denizli’den ayrılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.