Denizli’de fuhuş yaptıkları belirlenen 9 kişi yakalandı

ASAYİŞ 15.02.2021 - 17:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli’de fuhuş yaptıkları belirlenen 9 kişi yakalandı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir haftada yapmış olduğu ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 731 farklı adreste denetim ve operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda fuhuş yaptıkları belirlenen 9 kişi yakalandı. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 8 ile 14 Şubat 2021 tarihleri arasında ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 731 farklı adreste denetim ve operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında 2 adreste fuhuş yaptıkları tespit edilen 9 kişiye 9 bin 460 TL idari para cezası uygulandı. Bir evin ise umuma açık yer haline getirilmesinden dolayı zabıta ekipleri tarafından kapatıldığı ve ikamette bulunan 6 kişiye sosyal mesafe kurallarını ihlal etmekten dolayı 5 bin 160 TL idari para cezası uygulandığı belirtildi.   Korona virüs tedbirlerine uymayan 3 kişiye 2 bin 580 TL idari para cezası Polis ekipleri korona virüs tedbirleri kapsamında açık işyerlerinde yaptığı denetimlerde, 229 işyeri denetlendi. Denetimlerde 783 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) ve Hayat Eve Sığar (HES) sorgulaması yapıldığı belirtildi. Denetlemeler sonucunda 3 kişinin karantina kurallarını ihlal ettiği tespit edilerek 2 bin 580 TL idari para cezası uygulandı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir haftada yapmış olduğu ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 731 farklı adreste denetim ve operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda fuhuş yaptıkları belirlenen 9 kişi yakalandı.


Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 8 ile 14 Şubat 2021 tarihleri arasında ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 731 farklı adreste denetim ve operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında 2 adreste fuhuş yaptıkları tespit edilen 9 kişiye 9 bin 460 TL idari para cezası uygulandı. Bir evin ise umuma açık yer haline getirilmesinden dolayı zabıta ekipleri tarafından kapatıldığı ve ikamette bulunan 6 kişiye sosyal mesafe kurallarını ihlal etmekten dolayı 5 bin 160 TL idari para cezası uygulandığı belirtildi.

 


Korona virüs tedbirlerine uymayan 3 kişiye 2 bin 580 TL idari para cezası


Polis ekipleri korona virüs tedbirleri kapsamında açık işyerlerinde yaptığı denetimlerde, 229 işyeri denetlendi. Denetimlerde 783 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) ve Hayat Eve Sığar (HES) sorgulaması yapıldığı belirtildi. Denetlemeler sonucunda 3 kişinin karantina kurallarını ihlal ettiği tespit edilerek 2 bin 580 TL idari para cezası uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.