Cankurtaran yolunda yağış ve buzlanmaya dikkat!

DENİZLİ 16.02.2021 - 10:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Cankurtaran yolunda yağış ve buzlanmaya dikkat!

Denizli-Antalya yolu üzerinde kar yağışı nedeniyle biriken kar ve şuan etkili olan karla karışık yağış nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor.   Önceki gün etkili olan kar yağışı Cankurtaran ile Serinhisar arasında etkili oldu. Antalya yolunda biriken karlar karayolları ekipleri tarafından temizlendi. Soğuk hava dalgasının etkisi ile yer yer gizli buzlanmanın yaşandığı yolda sabah saatlerinde başlayan karla karışık yağmur nedeniyle trafikte sürücüler zor anlar yaşıyor.   Yetkililer kar nedeniyle oluşacak olumsuzluklara karşı sürücü ve vatandaşları uyararak, araçlarında zincir bulundurmaları konusunda uyarı da bulundu.  

Denizli-Antalya yolu üzerinde kar yağışı nedeniyle biriken kar ve şuan etkili olan karla karışık yağış nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor.

 

Önceki gün etkili olan kar yağışı Cankurtaran ile Serinhisar arasında etkili oldu. Antalya yolunda biriken karlar karayolları ekipleri tarafından temizlendi. Soğuk hava dalgasının etkisi ile yer yer gizli buzlanmanın yaşandığı yolda sabah saatlerinde başlayan karla karışık yağmur nedeniyle trafikte sürücüler zor anlar yaşıyor.

 

Yetkililer kar nedeniyle oluşacak olumsuzluklara karşı sürücü ve vatandaşları uyararak, araçlarında zincir bulundurmaları konusunda uyarı da bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.