Başkan Geniş: Birçok Gencimizin İslam’la Tanışmasına Vesile Oldu

DENİZLİ 16.02.2021 - 13:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Başkan Geniş: Birçok Gencimizin İslam’la Tanışmasına Vesile Oldu

Denizli’nin manevi önderlerinden Milli Görüş camiasında da önemli bir yeri olan Cafer Tayyar Güngör Hocaefendi 93 yaşında bugün hakkın rahmetine kavuştu. Cafer Hoca’nın vefat haberi ailesi, milli görüş camiasını ve sevenlerini derin üzüntüye boğdu.   İslami mücadelenin içinde ömrünü tüketmiş, son nefesine kadar evini ilim meclisi haline getirip gençlerle hemhal olmuş dertlilerden olan Cafer Tayyar Güngör Hoca’nın cenazesi, bugün saat 16.00'da Göveçlik Merkez Camii’nde kılınarak ardından Göveçlik Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.     Cafer Tayyar Güngör Hoca efendinin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınlayan Şuurlu Öğretmenler Derneği Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş mesajında şu ifadelere yer verdi;  Denizli’mizin Manevi önderlerinden Milli görüşün birçok kademesinde en önde olmuş. İlerlemiş yaşına rağmen ilim meclislerini bırakmayan, sohbetlerinden uzun zaman istifade ettiğimiz, birçok Genç kardeşimizin İslam'la tanışmasına vesile olmuş olan Cafer Tayyar Güngör Hocamız Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin mekanı cennet olsun.  

Denizli’nin manevi önderlerinden Milli Görüş camiasında da önemli bir yeri olan Cafer Tayyar Güngör Hocaefendi 93 yaşında bugün hakkın rahmetine kavuştu. Cafer Hoca’nın vefat haberi ailesi, milli görüş camiasını ve sevenlerini derin üzüntüye boğdu.

 

İslami mücadelenin içinde ömrünü tüketmiş, son nefesine kadar evini ilim meclisi haline getirip gençlerle hemhal olmuş dertlilerden olan Cafer Tayyar Güngör Hoca’nın cenazesi, bugün saat 16.00'da Göveçlik Merkez Camii’nde kılınarak ardından Göveçlik Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

 

 

Cafer Tayyar Güngör Hoca efendinin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınlayan Şuurlu Öğretmenler Derneği Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş mesajında şu ifadelere yer verdi;  Denizli’mizin Manevi önderlerinden Milli görüşün birçok kademesinde en önde olmuş. İlerlemiş yaşına rağmen ilim meclislerini bırakmayan, sohbetlerinden uzun zaman istifade ettiğimiz, birçok Genç kardeşimizin İslam'la tanışmasına vesile olmuş olan Cafer Tayyar Güngör Hocamız Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin mekanı cennet olsun.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.