Tarihi eser kaçakçıları suçüstü yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2021 - 10:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Tarihi eser kaçakçıları suçüstü yakalandı

Buldan’da tarihi eser kaçakçıları jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Uzun süreli takip sonucu yakalanan 4 şüpheliden çok sayıda tarihi eser ele geçirildi. Buldan İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı’na bağı ekipler, 4 şüpheliyi tarihi eser kaçakçılığı yaptığı şüphesiyle uzun süre takibe aldı. Yapılan titiz çalışmalar sonrası ekipler şüphelilerin kaçakçılık yapmaya gideceği yeri Bölmekaya’da tespit ederek gelmelerini bekledi. 4 şüpheli beklenen yere geldiği sırada tarihi eserleri kaçıracağı anda suçüstü yakalandı.   Şüpheliler yanlarındaki çok sayıda tarihi eserlerle beraber karakola götürüldü. Gözaltına alınan 4 kişi ile ilgili olarak adli işlem başlatıldı.  

Buldan’da tarihi eser kaçakçıları jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Uzun süreli takip sonucu yakalanan 4 şüpheliden çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.


Buldan İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı’na bağı ekipler, 4 şüpheliyi tarihi eser kaçakçılığı yaptığı şüphesiyle uzun süre takibe aldı. Yapılan titiz çalışmalar sonrası ekipler şüphelilerin kaçakçılık yapmaya gideceği yeri Bölmekaya’da tespit ederek gelmelerini bekledi. 4 şüpheli beklenen yere geldiği sırada tarihi eserleri kaçıracağı anda suçüstü yakalandı.

 

Şüpheliler yanlarındaki çok sayıda tarihi eserlerle beraber karakola götürüldü. Gözaltına alınan 4 kişi ile ilgili olarak adli işlem başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.