Yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdikleri anda yakalandıla

ASAYİŞ 23.02.2021 - 11:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdikleri anda yakalandıla

Denizli’ye yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği öğrenilen şahıslara yönelik 2 ayrı operasyon düzenlendi. Şüphelilerin ev ve üst aramalarında yaklaşık 1,5 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri kente yüklü miktarda uyuşturucu madde sevkiyatının gerçekleşeceği bilgisi üzerine harekete geçti. 2 farklı operasyonla yakalanan 1’i yabancı uyruklu 2 şüphelinin ev ve üst aramasında çıkanlar ise görenleri hayrete düşürdü. Şüphelilerin ev ve üst aramalarında 500 gram metamfetamin ve 900 gram kannabinoid ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Denizli’ye yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği öğrenilen şahıslara yönelik 2 ayrı operasyon düzenlendi. Şüphelilerin ev ve üst aramalarında yaklaşık 1,5 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.


Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri kente yüklü miktarda uyuşturucu madde sevkiyatının gerçekleşeceği bilgisi üzerine harekete geçti. 2 farklı operasyonla yakalanan 1’i yabancı uyruklu 2 şüphelinin ev ve üst aramasında çıkanlar ise görenleri hayrete düşürdü. Şüphelilerin ev ve üst aramalarında 500 gram metamfetamin ve 900 gram kannabinoid ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.