Denizli’de yine çıplak vatandaş olayı

DENİZLİ 25.02.2021 - 22:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli’de yine çıplak vatandaş olayı

Denizli Merkezefendi ilçesinde yine ilginç bir protesto olayı yaşandı. Caddenin ortasında çırılçıplak soyunan adam "açız açız" diye bağırdı.     Olay Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Akkonak Mahallesinde Dumlupınar ve Fatih caddesinin kesiştiği cadde üzerinde bulunan dörtyolda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 45 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir vatandaş önce mobese kameralarına karşı bağırmaya başladı. Ardından kıyafetlerini çıkararak çırılçıplak olarak "açız açız" diye bağırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çıplak şahsı kendi montu ile örterek ekip otosuna bindirilerek olay yerinden götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Merkezefendi ilçesinde yine ilginç bir protesto olayı yaşandı. Caddenin ortasında çırılçıplak soyunan adam "açız açız" diye bağırdı.

 

 

Olay Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Akkonak Mahallesinde Dumlupınar ve Fatih caddesinin kesiştiği cadde üzerinde bulunan dörtyolda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 45 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir vatandaş önce mobese kameralarına karşı bağırmaya başladı. Ardından kıyafetlerini çıkararak çırılçıplak olarak "açız açız" diye bağırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çıplak şahsı kendi montu ile örterek ekip otosuna bindirilerek olay yerinden götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.