Çocuklarımız ilk yardımla daha güvende!

EĞİTİM 01.04.2021 - 09:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Çocuklarımız ilk yardımla daha güvende!

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Eğitim Merkezinde öğretmenlere yönelik ilk yardım eğitimleri devam ediyor.   Milli Eğitim Bakanlığınca "Görevimiz İlk Yardım" sloganı ile başlatılan "İlk Yardım Eğitimi Seferberliği" projesi kapsamında meslek lisesinde görev yapan öğretmenler ilk yardım eğitimlerini tamamladı.   İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, “Mesleki Eğitimde 1000 Okul” projesi kapsamında meslek lisesinde görevli öğretmenlere yönelik gerçekleştirilen eğitimlerde öğretmenlerele bir araya geldi.     İlk yardım becerilerinin sürekli güncel tutulmasının altını çizen Müdür Süleyman Ekici yaptığı açıklamada “Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren İlk Yardım Eğitim Merkezimizde; bakanlığımızca öğrenci, öğretmen ve velilerimizde ilk yardım bilincinin geliştirilmesi, yaralanma ve sakatlanmaların azaltılması amacıyla başlatılan "Çocuklarımız İlk Yardımla Daha Güvende" ve “Mesleki Eğitimde 1000 Okul “ projesi kapsamında meslekî ve teknik okullar ile temel eğitim, özel eğitim ve pansiyonlu okullar öncelikli olmak üzere öğretmen ve okul yöneticilerine yönelik iki günlük uygulamalı "Temel İlkyardım Eğitimi Kurslarımız” mahalli hizmetiçi eğitim faaliyeti olarak yapılıyor. Denizli merkez ve ilçelerimizdeki öğretmenlerden bugüne kadar 1400 öğretmenimiz Temel İlkyardım Eğitimi aldı. Öğretmenlerimizin ilk yardım kurslarımızda aldıkları eğitimleri kullanacakları bir durumla karşılaşmamalarını temenni ediyorum. Ancak, böyle bir an geldiğinde bu bilgilerle insanların hayata tutunmalarını sağlayabilirsiniz. İlk Yardım eğitimlerinin ildeki tüm idareci, öğretmen ve öğrencilere verilmesi hedefliyoruz” dedi    

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Eğitim Merkezinde öğretmenlere yönelik ilk yardım eğitimleri devam ediyor.

 

Milli Eğitim Bakanlığınca "Görevimiz İlk Yardım" sloganı ile başlatılan "İlk Yardım Eğitimi Seferberliği" projesi kapsamında meslek lisesinde görev yapan öğretmenler ilk yardım eğitimlerini tamamladı.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, “Mesleki Eğitimde 1000 Okul” projesi kapsamında meslek lisesinde görevli öğretmenlere yönelik gerçekleştirilen eğitimlerde öğretmenlerele bir araya geldi.

 

 

İlk yardım becerilerinin sürekli güncel tutulmasının altını çizen Müdür Süleyman Ekici yaptığı açıklamada “Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren İlk Yardım Eğitim Merkezimizde; bakanlığımızca öğrenci, öğretmen ve velilerimizde ilk yardım bilincinin geliştirilmesi, yaralanma ve sakatlanmaların azaltılması amacıyla başlatılan "Çocuklarımız İlk Yardımla Daha Güvende" ve “Mesleki Eğitimde 1000 Okul “ projesi kapsamında meslekî ve teknik okullar ile temel eğitim, özel eğitim ve pansiyonlu okullar öncelikli olmak üzere öğretmen ve okul yöneticilerine yönelik iki günlük uygulamalı "Temel İlkyardım Eğitimi Kurslarımız” mahalli hizmetiçi eğitim faaliyeti olarak yapılıyor. Denizli merkez ve ilçelerimizdeki öğretmenlerden bugüne kadar 1400 öğretmenimiz Temel İlkyardım Eğitimi aldı. Öğretmenlerimizin ilk yardım kurslarımızda aldıkları eğitimleri kullanacakları bir durumla karşılaşmamalarını temenni ediyorum. Ancak, böyle bir an geldiğinde bu bilgilerle insanların hayata tutunmalarını sağlayabilirsiniz. İlk Yardım eğitimlerinin ildeki tüm idareci, öğretmen ve öğrencilere verilmesi hedefliyoruz” dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.