Acıpayam Kanyonu Ziyarete Kapatıldı!

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2021 - 09:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Acıpayam Kanyonu Ziyarete Kapatıldı!

Korona virüs tedbirleri kapsamında Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ilçede bulunan ve çok sayıda ziyaretçilerin akın ettiği Acıpayam Kanyonunun 2021 yılı Mayıs ayı sonuna kadar ziyarete kapatıldığını açıkladı.   Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı Olukbaşı ve Benlik Mahallelerinin birleşim noktasında bulunan kent merkezine yaklaşık 100 kilometre uzaklıkta olan Acıpayam Kanyonu masmavi suyu, şelaleleri, dev kayalıkları ile dikkat çekerken, korona virüs tedbirleri kapsamında bir açıklama yayınladı. Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan tarafından yayımlanan açıklamada; “Bilindiği üzere pandemi dediğimiz salgın hastalık ne yazık ki tekrar tırmanışa geçmiştir. Hiç bir faaliyetimiz insan sağlığından daha önemli olamaz. Belediyemiz de bu çerçeveden bakarak Acıpayam Kanyonumuza gelen ziyaretçi sayısının çok yüksek seviyelere çıkması ve hastalığın bulaşma riskinin artmış olacağı düşüncesi ile Mayıs ayı sonuna kadar ziyaretleri durdurma kararı alınmıştır. Cennetten bir köşe olan Acıpayam Kanyonumuzun, büyük bir heyecanla gelen siz saygıdeğer misafirlerimize kötü anılar bırakmasına asla gönlümüz razı olamaz. O nedenle siz değerli ziyaretçilerimizin anlayışla karşılayacağınızı umut ediyor ve sevdamız Acıpayam’dan tüm dostlarımıza sağlık dolu günler diliyorum. Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.  

Korona virüs tedbirleri kapsamında Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ilçede bulunan ve çok sayıda ziyaretçilerin akın ettiği Acıpayam Kanyonunun 2021 yılı Mayıs ayı sonuna kadar ziyarete kapatıldığını açıkladı.

 


Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı Olukbaşı ve Benlik Mahallelerinin birleşim noktasında bulunan kent merkezine yaklaşık 100 kilometre uzaklıkta olan Acıpayam Kanyonu masmavi suyu, şelaleleri, dev kayalıkları ile dikkat çekerken, korona virüs tedbirleri kapsamında bir açıklama yayınladı. Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan tarafından yayımlanan açıklamada; “Bilindiği üzere pandemi dediğimiz salgın hastalık ne yazık ki tekrar tırmanışa geçmiştir. Hiç bir faaliyetimiz insan sağlığından daha önemli olamaz. Belediyemiz de bu çerçeveden bakarak Acıpayam Kanyonumuza gelen ziyaretçi sayısının çok yüksek seviyelere çıkması ve hastalığın bulaşma riskinin artmış olacağı düşüncesi ile Mayıs ayı sonuna kadar ziyaretleri durdurma kararı alınmıştır. Cennetten bir köşe olan Acıpayam Kanyonumuzun, büyük bir heyecanla gelen siz saygıdeğer misafirlerimize kötü anılar bırakmasına asla gönlümüz razı olamaz. O nedenle siz değerli ziyaretçilerimizin anlayışla karşılayacağınızı umut ediyor ve sevdamız Acıpayam’dan tüm dostlarımıza sağlık dolu günler diliyorum. Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.