Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve'de "Bir Yazar - Bir Eser" Buluşmaları Başladı!

DENİZLİ 05.04.2021 - 12:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve'de "Bir Yazar - Bir Eser" Buluşmaları Başladı!

T. C. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, "Gençlik Projelerini" desteğiyle yürütülen Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve'de "Bir Yazar - Bir Eser" buluşmaları kapsamında etkinlikler başladı.   3 Nisan 2021 Cumartesi günü, saat: 16.00'da "Anadolu'nun Türkleşmesinde Denizli" isimli Kitabının Yazarı, Pamukkale Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Sayın Mustafa YILMAZ; Çınar Kitap Kahve'de Gençlerle bir araya geldi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda; Denizli'nin Tarihi, Coğrafi, Kültürel konusu hakkında önemli bilgiler veren Mustafa Yılmaz; Ahilik kültürünün önemine, Bizanslılara ve haçlılara karşı verilen mücadelede Denizli ve çevresinin ne kadar önemli bir konumda olduğunun altını çizdi. Mustafa Yılmaz, program sonrası gençlere, kendi kitabını imzalayarak hediye etti.  

T. C. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, "Gençlik Projelerini" desteğiyle yürütülen Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve'de "Bir Yazar - Bir Eser" buluşmaları kapsamında etkinlikler başladı.

 

3 Nisan 2021 Cumartesi günü, saat: 16.00'da "Anadolu'nun Türkleşmesinde Denizli" isimli Kitabının Yazarı, Pamukkale Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Sayın Mustafa YILMAZ; Çınar Kitap Kahve'de Gençlerle bir araya geldi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda; Denizli'nin Tarihi, Coğrafi, Kültürel konusu hakkında önemli bilgiler veren Mustafa Yılmaz; Ahilik kültürünün önemine, Bizanslılara ve haçlılara karşı verilen mücadelede Denizli ve çevresinin ne kadar önemli bir konumda olduğunun altını çizdi. Mustafa Yılmaz, program sonrası gençlere, kendi kitabını imzalayarak hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.