Denizli’de sahte para operasyonu: 2 tutuklama

ASAYİŞ 06.04.2021 - 12:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Denizli’de sahte para operasyonu: 2 tutuklama

Denizli’de zincir marketlerde sahte para ile alış-veriş yaptığı tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalanarak tutuklandı.   Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından parada sahtecilik suçunu işleyen şahıs ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalarda, halkın yoğun olarak alış-veriş yaptığı marketlerden sahte para ile alış-veriş yaptıkları tespit edilen 2 şahıs yakalandı. Yakalanan 2 şahsın evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 184 adet 100 TL’lik banknot ile 8 adet 50 TL’lik banknotlar ele geçirildi.   Yakalanan 2 şüpheli şahıs adliyeye sevk edilerek çıkarıldığı mahkeme tarafından ‘Parada Sahtecilik ’suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Denizli’de zincir marketlerde sahte para ile alış-veriş yaptığı tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalanarak tutuklandı.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından parada sahtecilik suçunu işleyen şahıs ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalarda, halkın yoğun olarak alış-veriş yaptığı marketlerden sahte para ile alış-veriş yaptıkları tespit edilen 2 şahıs yakalandı. Yakalanan 2 şahsın evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 184 adet 100 TL’lik banknot ile 8 adet 50 TL’lik banknotlar ele geçirildi.

 

Yakalanan 2 şüpheli şahıs adliyeye sevk edilerek çıkarıldığı mahkeme tarafından ‘Parada Sahtecilik ’suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.