Başkan Gökbel; “Bilmiyorsanız bari susun!”

SİYASET 06.04.2021 - 15:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Başkan Gökbel; “Bilmiyorsanız bari susun!”

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Denizli Çürüksu Sağ Sahil Sulaması Projesi ile ilgili basında çıkan haberler ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Gökbel, "Yalan ve iftira siyasetini benimsemiş olanların, bölgeden bihaber yorumlarının gerçeği yansıtmadığını" söyledi.   Yalanlar ve iftiralar üzerine siyaset yapmanın, Pamukkalemize yapılabilecek en büyük haksızlık olduğunu söyleyen AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Denizli Çürüksu Sağ Sahil Sulaması Projesi konusundaki asılsız iddialara cevap verdi.   “BİLMİYORSANIZ BARİ SUSUN” AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Geçtiğimiz günlerde, Pamukkale ovasında ki son gelişmelerden bihaber olan CHP Pamukkale İlçe Başkanının, basına yansıyan mesnetsiz karalamalarına istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyduk. AK Partinin hizmet anlayışı ve kültürünü hala kavrayamamış olmanız, Pamukkale ovasının içinde bir ayva ya da nar heykeli görmemiş olmanızdan kaynaklandığının farkındayız. Doğrulardan uzaklaşarak yanlış bilgilerle üreticimizin alın terini hiçe saymaya çalışan bu mefkure anlayışı kınıyorum. Pamukkale ovamız, hiçbir zaman susuz bırakılmamıştır. Bu verimli ve bereketli topraklarda yetişen ürünlerimiz hem Türkiye’nin, hem de dünyanın dört bir yanına gönderilirken, bununla alakalı spekülasyonlar yaratarak siyaset güdenler bilmelidir ki; artık bu millet sizin yalanlarınızdan bıkmıştır. Yapılan yatırımlar ile dağları aşarak Pamukkalemizi daha bereketli hale getiriyoruz. Bunları görmezden gelen, Pamukkalemizi tanımayan ve bilmeyen siyasetçilere sadece diyebileceğim tek şey, bilmiyorsanız bari susun.” dedi.   “PROJE KOORDİNASYON İÇERİSİNDE YÜRÜTÜLÜYOR” Başkan Gökbel, “Aydın - Denizli Otoyolu projesinin güzergahının açıklanmasının ardından Pamukkale ovamızdaki muhtarlarımızla ve çiftçi kardeşlerimizle bir araya gelerek ortak kararda buluşulmuş, bir yol haritası belirlenmiştir. Bölgedeki yapılan yatırımlar, bölgedeki tarım arazisine yeterli sulama kapasitesine uygun olup, arazi koşulları da dikkate alınarak hazırlanmıştır. Projeler, çiftçilerimiz, müteahhit firma, DSİ yetkilileri ve KGM yetkileri ile koordinasyon içerisinde yürütülürken iftiradan çekinmeyenler yine sahne almış, olmayanları olmuş gibi göstermeye çalışmaktadırlar.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Denizli Çürüksu Sağ Sahil Sulaması Projesi ile ilgili basında çıkan haberler ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Gökbel, "Yalan ve iftira siyasetini benimsemiş olanların, bölgeden bihaber yorumlarının gerçeği yansıtmadığını" söyledi.

 

Yalanlar ve iftiralar üzerine siyaset yapmanın, Pamukkalemize yapılabilecek en büyük haksızlık olduğunu söyleyen AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Denizli Çürüksu Sağ Sahil Sulaması Projesi konusundaki asılsız iddialara cevap verdi.

 

“BİLMİYORSANIZ BARİ SUSUN”

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Geçtiğimiz günlerde, Pamukkale ovasında ki son gelişmelerden bihaber olan CHP Pamukkale İlçe Başkanının, basına yansıyan mesnetsiz karalamalarına istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyduk. AK Partinin hizmet anlayışı ve kültürünü hala kavrayamamış olmanız, Pamukkale ovasının içinde bir ayva ya da nar heykeli görmemiş olmanızdan kaynaklandığının farkındayız. Doğrulardan uzaklaşarak yanlış bilgilerle üreticimizin alın terini hiçe saymaya çalışan bu mefkure anlayışı kınıyorum. Pamukkale ovamız, hiçbir zaman susuz bırakılmamıştır. Bu verimli ve bereketli topraklarda yetişen ürünlerimiz hem Türkiye’nin, hem de dünyanın dört bir yanına gönderilirken, bununla alakalı spekülasyonlar yaratarak siyaset güdenler bilmelidir ki; artık bu millet sizin yalanlarınızdan bıkmıştır. Yapılan yatırımlar ile dağları aşarak Pamukkalemizi daha bereketli hale getiriyoruz. Bunları görmezden gelen, Pamukkalemizi tanımayan ve bilmeyen siyasetçilere sadece diyebileceğim tek şey, bilmiyorsanız bari susun.” dedi.

 

“PROJE KOORDİNASYON İÇERİSİNDE YÜRÜTÜLÜYOR”

Başkan Gökbel, “Aydın - Denizli Otoyolu projesinin güzergahının açıklanmasının ardından Pamukkale ovamızdaki muhtarlarımızla ve çiftçi kardeşlerimizle bir araya gelerek ortak kararda buluşulmuş, bir yol haritası belirlenmiştir. Bölgedeki yapılan yatırımlar, bölgedeki tarım arazisine yeterli sulama kapasitesine uygun olup, arazi koşulları da dikkate alınarak hazırlanmıştır. Projeler, çiftçilerimiz, müteahhit firma, DSİ yetkilileri ve KGM yetkileri ile koordinasyon içerisinde yürütülürken iftiradan çekinmeyenler yine sahne almış, olmayanları olmuş gibi göstermeye çalışmaktadırlar.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.